En Saglikli Su Tavsiyeleriniz ?
-
S.a müridler konu acik ve net en saglikli su tavsiyelerinizi ögrenmek istiyorum sizinde bildiginiz gibi bir ton su markasi var
birde Neye göre iyi ve saglikli oldugunu yazarsaniz daha iyi olur
-
Erikli.--kaynağından,makineler dolum yapıyor, el değmiyor.suyun kaynağı güzel.kalite çok iyi.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
Erikli.--kaynağından,makineler dolum yapıyor, el değmiyor.suyun kaynağı güzel.kalite çok iyi.
-----------------------------Erikliyi bi kaç kişi daha tavsiye etti lakin ph derecesi kac eriklinin ?
-
Hamidiye
-
-
LordVader bunu yazdı:
Hamidiye
-----------------------------neden ?
-
hocalar konuyla biraz alakalı biraz alakasız olabilir fakat sizede oluyormu. Bazı suların tadları acı gibi oluyor bu petşişe sularının.
-
Hocalar bugun SAĞLIK KAYNAK SUYU denedim ve tadi müthiş ph dereceside cok yüksek 8.1
her yerde bulunmuyor ama cok kaliteli
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------Erikliyi bi kaç kişi daha tavsiye etti lakin ph derecesi kac eriklinin ?
ph'ını hatırlamıyorum,bizim olduğumuz bölgeye artık dağıtımı yapılmıyor. zaten ph derecesi pek önemli değil(balık,vs ye dökmiyeceksen).sertlik,vs açısından iyidir. -
Hamidiye: "Hamidiye adını duyan susar!" | Güzel slogan, içilebilir. | pH:7,25
Erikli: Başbakan, bakanlar, TSK üst düzey yetkilileri hep Erikli içiyor. | pH: 7,6
Saka: Bildiğin çeşme suyu gibi. | pH: 8,22
* Çeşme suyunu hiç birisine değişmem. Ünlü düşünür Hasan Abimiz: "Öpüyorum o suyu ben. Mis gibi Terkos suyu.."
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------hocalar konuyla biraz alakalı biraz alakasız olabilir fakat sizede oluyormu. Bazı suların tadları acı gibi oluyor bu petşişe sularının.
suyun kaynağı ve kalitesine bağlıdır o hocam.