folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Seri Kargo Şirketi ?

En Seri Kargo Şirketi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    en hızlısı msn kargodur. Uçak filoları var. Zaten Ticari ünvanı da Mng Havayolu A.Ş. idi eskiden. İstersen Edirneden Karsa yolla 24 saat içinde kargon yerine ulaşıyor. Bizim şirket yıllardır mng ile çalışıyor çok da memnun. Yurtiçi kargo mng den pahalı, ayrıca bir kargoyu ulaştırana kadar 2-3 veya 4 günü bulabiliyor. Mng 24 saatte Türkiyenin her yerine ulaştırma garantisi veriyor

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek
    Usp tek gecerim fransaya 10 saat paketim gitti. ama biraz tuzlu  dediğim erseyi içinde sigorta dahil 110 ytl ama bide vergisi cıkıyor tabi sen herseyi ödiem dersen vergiside 143,00 ytl bunu bankaya gidip ödeyim dedinmi  23 ytl de transvr ücreti cıkıyor  yani paket 110 ytl karsı tarafa bişey ödetmek istemiyorsan 166 tl daha bayılman gerek daha saatler oldu parayı yatıralı. umarım yardımcı olmusumdur saygılar.

Bilgi güctür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

Blue_moon nickli arkadaş yazının başı yanlış olmuş ilk başta okuyunca şaşırdım :) dedim msn kargo işinedemi girmiş :)

ups kullan hocam sorunsuz güvenilir ayrıca teslim ettiğin zaman aynı günde teslim seceneği var artı bir ücret ödeyerek aynı günde teslim ettirebiliyorsun.

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    yurtiçi kullanıyorum ; öneririm

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nigdeli bunu yazdı:
    -----------------------------

Blue_moon nickli arkadaş yazının başı yanlış olmuş ilk başta okuyunca şaşırdım :) dedim msn kargo işinedemi girmiş :)

ups kullan hocam sorunsuz güvenilir ayrıca teslim ettiğin zaman aynı günde teslim seceneği var artı bir ücret ödeyerek aynı günde teslim ettirebiliyorsun.

-----------------------------

hakikaten mng yazacağım yerde yanlışlıkla msn yazmışım :D alışkanlık işte ne yapalım

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

hajım benden sana tavsiye PTT nin yeni bir uygulaması var PTTKARGO diye. diğer kargo şirketlerinin aldığı ücretin 4de 1 ini alıyorlar ve aynı zaman içerisinde getiriyorlar.

TBT de her zaman herşeyin ucuzunu bulabilirsiniz :)  reklam filmlerindeki gibi oldu a.q :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    yurtiçi rulaz

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    aras kargo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yurtiçi kullanıyorum gayet iyi.

aras sakın kullanma başka bişey demiyorum =) arasın eline düştüm bi kere, aman Allahım o ne felaket. ömrümden ömür yediler. aynı şikayetleri çevremden de duydum. çok yavaş bir de hizmet kalitesi düşük. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 2171 Toplam Mesaj: 20