En Seri Kargo Şirketi ?
-
en hızlısı msn kargodur. Uçak filoları var. Zaten Ticari ünvanı da Mng Havayolu A.Ş. idi eskiden. İstersen Edirneden Karsa yolla 24 saat içinde kargon yerine ulaşıyor. Bizim şirket yıllardır mng ile çalışıyor çok da memnun. Yurtiçi kargo mng den pahalı, ayrıca bir kargoyu ulaştırana kadar 2-3 veya 4 günü bulabiliyor. Mng 24 saatte Türkiyenin her yerine ulaştırma garantisi veriyor
-
Usp tek gecerim fransaya 10 saat paketim gitti. ama biraz tuzlu dediğim erseyi içinde sigorta dahil 110 ytl ama bide vergisi cıkıyor tabi sen herseyi ödiem dersen vergiside 143,00 ytl bunu bankaya gidip ödeyim dedinmi 23 ytl de transvr ücreti cıkıyor yani paket 110 ytl karsı tarafa bişey ödetmek istemiyorsan 166 tl daha bayılman gerek daha saatler oldu parayı yatıralı. umarım yardımcı olmusumdur saygılar.
-
Blue_moon nickli arkadaş yazının başı yanlış olmuş ilk başta okuyunca şaşırdım :) dedim msn kargo işinedemi girmiş :)
ups kullan hocam sorunsuz güvenilir ayrıca teslim ettiğin zaman aynı günde teslim seceneği var artı bir ücret ödeyerek aynı günde teslim ettirebiliyorsun.
-
yurtiçi kullanıyorum ; öneririm
-
nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------Blue_moon nickli arkadaş yazının başı yanlış olmuş ilk başta okuyunca şaşırdım :) dedim msn kargo işinedemi girmiş :)
ups kullan hocam sorunsuz güvenilir ayrıca teslim ettiğin zaman aynı günde teslim seceneği var artı bir ücret ödeyerek aynı günde teslim ettirebiliyorsun.
-----------------------------hakikaten mng yazacağım yerde yanlışlıkla msn yazmışım :D alışkanlık işte ne yapalım
-
hajım benden sana tavsiye PTT nin yeni bir uygulaması var PTTKARGO diye. diğer kargo şirketlerinin aldığı ücretin 4de 1 ini alıyorlar ve aynı zaman içerisinde getiriyorlar.
TBT de her zaman herşeyin ucuzunu bulabilirsiniz :) reklam filmlerindeki gibi oldu a.q :)
-
yurtiçi rulaz
-
aras kargo
-
yurtiçi kullanıyorum gayet iyi.
aras sakın kullanma başka bişey demiyorum =) arasın eline düştüm bi kere, aman Allahım o ne felaket. ömrümden ömür yediler. aynı şikayetleri çevremden de duydum. çok yavaş bir de hizmet kalitesi düşük.