En Sevdiginiz Muzik Ve Gruplar
-
arklar iste size gzl bi forum en sevdiiniz grup"u ve sarkıları yazın benimki duman içerim ben bu aksam
MAKSAT GEYİK OLSUN -
biraz geçte olsa bi cevap yaziyorum
MetallicA- Nothing else Matters
-
Korn -> Blind, Somebody someone, Y'aLL want a single, Freak on a leash, dead bodies everywhere etc. aslında hepsi :)
-
MetallicA, Iron Maiden, Motörhead, W.A.S.P., Dream Theater, Megadeth...
-
metal grupları severim ama beni en cok costuran sarkı
LinkinPark Faint !
-
- Velhasıl Rapin Oğlu Piskopat Herif Evliya-ı Rap Sagopa Kajmer a.K.a Kaf-Kef
-
trance trance trance... Tiesto,Paul vnd dyk,Armin,Yahel bunlar işte bizim dinledğimiz şeyler
-
lafım yalnız konuyu açan arkadaşa değil, herkese. Neden bu aralar sürekli "en sevdiğiniz" konulu başlıklar açılıyor. Ve iyi de hit alıyorlar. Evet bende cevap verdim bir kaçına, ve vermeye de devam ederim. Ama şimdi değil. Çünkü birkaç gündür yalnızca bu konularla uğraşan arkadaşlar var gibi geliyor bana. Arada bir açılmalı böyle konular.
Bu forumun amacına uygun davranmaya davet ediyorum sizi. selametle..
(inşallah yönetici arkadaşlar kızmazlar)
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------lafım yalnız konuyu açan arkadaşa değil, herkese. Neden bu aralar sürekli "en sevdiğiniz" konulu başlıklar açılıyor. Ve iyi de hit alıyorlar. Evet bende cevap verdim bir kaçına, ve vermeye de devam ederim. Ama şimdi değil. Çünkü birkaç gündür yalnızca bu konularla uğraşan arkadaşlar var gibi geliyor bana. Arada bir açılmalı böyle konular.
Bu forumun amacına uygun davranmaya davet ediyorum sizi. selametle..
(inşallah yönetici arkadaşlar kızmazlar)
-----------------------------
sanane len :P -
sürekli değişir ama şu sıralar;
queen-show must go on
-
o şarkıyı ben cocoukken dinliyodum eet güzel şarkıdır