En Son Hangi Filmi İzledin?
-
En son Deney ' i izledim. Labaratuvarda geliştirdiği canlıya Çakan bir doktoru ilk defa gördüm :D
-
gokayortaburun bunu yazdı:
-----------------------------
En son Deney ' i izledim. Labaratuvarda geliştirdiği canlıya Çakan bir doktoru ilk defa gördüm :D
-----------------------------bende izledim komedi cogalıyolar felan :D hoşuma gitmemişti
-
Lan bende The Hurt Locker'ı izledim ha dün gece. İyidi yov beğendim, bu gecede Alien II, yarın III, öbürsü gün IV. Bi' de elimde süper filmler var onları izlicem. İşim iş hadi bakim
-
"basketbol günlükleri" diye leonardo dicaprio nun ve shoter ve max paynen in başrolundeki adamın oynadığı bi film dicaprionun ünlü oldugu film sanırım çok küçük yaşlarda tavsiye ederim ..
-
beykozluu bunu yazdı:
AntiSeptiK bunu yazdı:
Due date - kaçırılmaması gereken bi film.
-----------------------------link varmı ? fake olmayan
-
Oyuncak hikayesi 3 ü izledim , kurgusuyla büyükleri görüntü açısından küçükleri etkileyen herkesin sevebileceği çok hoş bir animasyon olmuş.
-
Tron efsanesi 3D, iyiydi iyi.
-
''95 yapımı leon filmini yeni bitirdim az önce hakkaten süper film tavsiye ederim ...
nostalji adına tabii
-
The Fighter'ı izledim.Drama olmasına rağmen Dicky karakteri sayesinde filmin sonlarında bi sahnede koptum :D Filmin gerçekten bir uyarlama olmasıda tabi ek puan kazanıyor gözümde.Kendi dalında çok çok iyi bir film kesinlikle zaman israfı olmaz ama Black Swan'la boy ölçüşemez !
-
leon'u ben de 1-2 hafta önce izledim iyi filmdi. jean reno fena döktürmüş. 13 yaşındayki natalie portman'a ne demeli.