En Son Hangi Kitapları Okudunuz.
-
evet hocam en son hangi kitabları okudunuz ve okuduğunuz kitap hakkında biraz yorum yapalım.
mesela ben en son Tek ses için çok güzel oykuler var içinde.
Git kendini çok sevdirmeden. Buda bi o kadar güzel ama kitaptaki yaşantı tarzı bana çok ters ve bir türkün bi şeklilde yaşayabileceğini düşünemiyorum.
-
sadece aptallar 8 saat uyur..
tarzı güzel ama herifi gözüm tutmadı..
-
Eric denilen bir kitap okudum terry prachet'ın diskdünya serisinden bir kitap ingilizce birde the Linux Companion for System Administrators bunu okuyorum
-
tolstoy-çocukluğum
bugün de tolstoy-gençliğim'e başlıycam,
-
devam ediyorum şu an ;
Çocuğumu nasıl yetiştirebilirim ahmet maraşlının
-
Zifir kitabını okudum ancak orkun uçarın diğer kitapları kadar beğenmedim.
-
Mustafa Armağan'ın Yazdığı "Sultan Abdülhamidin Kurtlarla Dansı" kitabını ve "Sultan AbdülHamidin Hatıra Defteri" ni okudum. normalde kitap okumayı sevmem ama II. Abdülhamid Olunca iş Değişiyo :)
-
hacı en son 1. sınıfta pambuk pırensesı okudum 18 sayfa ıdı ogunden berı okumuorum kıtap cok agır geldı kaldıramadım
-
Geçende bir çok tbt arkadasımız gibi yatmadan önce 100 fırça darbesi e-kitabını okudum. Suan da Her yönüyle C# okuyorum.
-
Çok kitap okumam ama en son sadece aptallar 8 saat uyuru okudum şimdi vatan yahut silistre'yi okuyorum
-
orta 1de sefilleri okudum ortaokul ve lise hayatımda roman okuyun özet çıkarcaksınız dediklerinde şak çıkartırdım özeti kordum önlerine :)
Toplam Hit: 4836 Toplam Mesaj: 39