folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder En Ucuz Steam Keyleri Http://Cdkeywatch.Com/

En Ucuz Steam Keyleri Http://Cdkeywatch.Com/

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    FCN bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Çizelim. Rus keylerinin ne farkı oluyor da riskli?

ucuz

regionlara özel olarak oyunlar o regionın para birimiyle ve ekonomisiyle orantılı olarak satış gerçekleştirebilmek için firmalar fiyatlarından taviz verebiliyor. diğer insanlarda o regiondan olmasalar bile fiyat düşük olduğu için ordan almak isteyebiliyorlar.

firmalarda bunu düşünerek çeşitli önlemler alabiliyor

1- offical serverları region lock oluyor. yani rus keyi girdiysen sadece rus serverlarında oynayabiliyorsun. 

2- sadece keyi aktive ederken o bölgeye ait bir ip adresi istemesi daha sonrasında herhangi bir engel çıkmıyor

3- keyi aktive ederkende,oynarkende o bölge ipsini istemesi

bunların aksi bişi tespit edildiginde kimi firmalar önemsemezken kimi firmalar keyin suspendine götürebiliyor işi.

Hocam dediklerin doğru ama region free birsürü key de satılıyor. Steam kitaplığında onlarca rus sitelerinden alınma oyunu olup yıllardır çatır çatır online oynayan birsürü insan var.

Tek problem dediğin gibi region lock olup vpn ile oynanabilen oyunlarda oluyor.

hepsi dogru hacım. region lock az oyun var.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hoca fiyatlar piyasadan cok tutarsiz deneyen olursa haber etsin key isi yapiyoruz tbt den tolga ilede yaptik her ulkeye satiyoduk boyle bi fiyat yok arti free dio region icin acayip fiyatlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

hocam bu site güvenilir mi cidden?

beni bir siteye yönlendirdi gta 5 pc edition pre order diyor? bilmesek yiycezde.. daha gta 5 in pc ye çıkacağına dair resmi açıklama yok: https://www.g2a.com/grand-theft-auto-v-preorder-eu.html?___store=english&___currency=EUR&adid=CDKEYWATCH&id=32#

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    FCN bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Çizelim. Rus keylerinin ne farkı oluyor da riskli?

ucuz

regionlara özel olarak oyunlar o regionın para birimiyle ve ekonomisiyle orantılı olarak satış gerçekleştirebilmek için firmalar fiyatlarından taviz verebiliyor. diğer insanlarda o regiondan olmasalar bile fiyat düşük olduğu için ordan almak isteyebiliyorlar.

firmalarda bunu düşünerek çeşitli önlemler alabiliyor

1- offical serverları region lock oluyor. yani rus keyi girdiysen sadece rus serverlarında oynayabiliyorsun. 

2- sadece keyi aktive ederken o bölgeye ait bir ip adresi istemesi daha sonrasında herhangi bir engel çıkmıyor

3- keyi aktive ederkende,oynarkende o bölge ipsini istemesi

bunların aksi bişi tespit edildiginde kimi firmalar önemsemezken kimi firmalar keyin suspendine götürebiliyor işi.

Hocam dediklerin doğru ama region free birsürü key de satılıyor. Steam kitaplığında onlarca rus sitelerinden alınma oyunu olup yıllardır çatır çatır online oynayan birsürü insan var.

Tek problem dediğin gibi region lock olup vpn ile oynanabilen oyunlarda oluyor.

Nasıl anlıyoruz lock olup olmadığını

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

hocam bu site güvenilir mi cidden?

beni bir siteye yönlendirdi gta 5 pc edition pre order diyor? bilmesek yiycezde.. daha gta 5 in pc ye çıkacağına dair resmi açıklama yok: https://www.g2a.com/grand-theft-auto-v-preorder-eu.html?___store=english&___currency=EUR&adid=CDKEYWATCH&id=32#

site güvenilir mi bilmiyorum fakat ortalama bir fiyat belirlemişlerdir. resmi açıklama yok ama 2014 te çıkıcak deniyor. çıkana kadarda topladıkları nakiti değerlendirirler. çıkmazsada ödenen parayı geri iade eder işlettiği para yanına kar kalır.

@noname: region lock olup olmadığını aldıgın sitede genelde açıklama kısmında belirtirler olduğu zaman. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Çizelim. Ancak Rus keyi için proxy ayarı sıkıntı olabilir. Anlatım eklenemez mi hocam ilk mesaja.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

Çizelim. Ancak Rus keyi için proxy ayarı sıkıntı olabilir. Anlatım eklenemez mi hocam ilk mesaja.

rus keyını satan kişiler (gittigidiyor vb türkler sattıgı zaman )

sana diyor rus proxy si ile aktif et yada steam hesabını ver biz aktif edelim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

http://www.gamekeysbuy.com/

H
    ocalar bu siteden güzel indirimler oluyor. Bir çok sitede 1-2 yıl öncesine dayanan yazılar gördüm ve yazanlar uzak dogu - USA - rus keylerini mail verip vpn ile verdikleri yerin ipni girip aktif etmeniz gerektigini yazmış.

Bazı firmalar takip ediyormuş ve silinme olayı yada hesabının banlanma gibi ihtimali varmış tabi ben bunu aldıktan sonra gördüm. Keyleri mail yolu ile atıyorlarmış. (eski yazılarda bu şekilde teslimat yapılıyormuş)

Teslimat 30dk ile 8 saat veya daha fazla olarak yazıyor sitede. benim teslimatım 5 saat sonra yapıldı ama KEY MAİL İLE GELMEDİ. Direk adam beni arkadaş olarak eklemiş ve hediye olarak atmış keyi yanı hiç bir sıkıntı çıkıcagını sanmıyorum. Galiba sıkıntıların farkına varmışlar ki hediye olarak atıyorlar artık. İlk alışverişim sıkıntısız oldu.

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    erdiburak bunu yazdı

H
    ocalar bu siteden güzel indirimler oluyor. Bir çok sitede 1-2 yıl öncesine dayanan yazılar gördüm ve yazanlar uzak dogu - USA - rus keylerini mail verip vpn ile verdikleri yerin ipni girip aktif etmeniz gerektigini yazmış.

Bazı firmalar takip ediyormuş ve silinme olayı yada hesabının banlanma gibi ihtimali varmış tabi ben bunu aldıktan sonra gördüm. Keyleri mail yolu ile atıyorlarmış. (eski yazılarda bu şekilde teslimat yapılıyormuş)

Teslimat 30dk ile 8 saat veya daha fazla olarak yazıyor sitede. benim teslimatım 5 saat sonra yapıldı ama KEY MAİL İLE GELMEDİ. Direk adam beni arkadaş olarak eklemiş ve hediye olarak atmış keyi yanı hiç bir sıkıntı çıkıcagını sanmıyorum. Galiba sıkıntıların farkına varmışlar ki hediye olarak atıyorlar artık. İlk alışverişim sıkıntısız oldu.

güzel indirimler varmış gift olarak satılanları almak lazım :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    erdiburak bunu yazdı

H

güzel indirimler varmış gift olarak satılanları almak lazım :)

http://www.gamekeysbuy.com/rust-steam-gift-p-387.html

burada rust %20 indirimli 15 dolar diyor.

Fakat rust çıktıgından beri ne noelde ne yılbaşında steam da 19 doların altına hiç düşmedi , hiç indirime girmeyen bir oyunu 15 dolara nasıl satıyor 

Toplam Hit: 5370 Toplam Mesaj: 22