En Ucuz Voip Programı Hangisi??
-
wiro felan yalan hocam smslisto ve voiprider dan aldım çift üyelik deli gibi bedavaya konuşuyom çok tatlı oldu walaha haftada 600 dakka bedava
-
bende üye oldum ama bedava nasıl konuşcaz kredi mi almamız gerekiyo
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
wiro felan yalan hocam smslisto ve voiprider dan aldım çift üyelik deli gibi bedavaya konuşuyom çok tatlı oldu walaha haftada 600 dakka bedava
-----------------------------hocam sanırım öle olmuyo, tüm voip servisler betamaxın servisini kullandığı için, sen iki tane ayrı voip kullansan da aynı limitten yiyor yani 300 dk
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------hocam sanırım öle olmuyo, tüm voip servisler betamaxın servisini kullandığı için, sen iki tane ayrı voip kullansan da aynı limitten yiyor yani 300 dk
Hayır mesela 1. yi kullan snra modeme reset at ip değişsin sonra 2. yi kullan.azerbaycan üzerinden denendi onaylandı -
Milk-i_Beka bunu yazdı:
bende üye oldum ama bedava nasıl konuşcaz kredi mi almamız gerekiyo
-----------------------------evet 3 aylık 10 euro
-
Peki bir sorum var . Bu programlarla konusmak tek IP icin 300 dk biz gecen yaz Amerika 'da kullandik voipraider programini . 6 kisinin ayri hesabi vardi . Tek IP ustunden olunca 300 dk konusmasak bile bizim yuklemis oldugumuz 10$ 'dan dusuyordu . Bunu engellemenin bir yolu var mi ? IP degistirmek ise yaramaz sanirim .
-
bi ara 12 VOIP kullanıyorduk biz.Artık Elastix santraline döndük
-
peki şu andaki fiyat ve dklar nelerdir