En Uygun 3G İnternet
-
Merhaba hacılar malum okullar açılıyor bana uygun fiyatlı münkünse sınırsız 3g internet gerekiyor.
Hangi gsm firmasının tarifeleri uygun şuan kullandığım hat,telefon şunlar turkcell+blackberry 9300
telefonu bilgisayara bağlayıp 1,2 megabit internetde takılmak istiyorum
-
kendim kullanıyorum 6 aydır.
Vodafone sınırsız 3g 14 TL (hız ilk 250mb 8mbps sonra 10kb/sn , mp3 leri 3-4dk da indirio )
Avea sınırsız 3g 10 TL (hız ilk 2 gb 8mbps sonra 10/kb sn )
Turkcell sınırsız 3g 19 TL (hız ilk 100 mb 8mbps sonra 10kb/sn )
wifi hotspot ile laptoptan bağlanıyorum.
-
PanxeR bunu yazdı
kendim kullanıyorum 6 aydır.
Vodafone sınırsız 3g 14 TL (hız ilk 250mb 8mbps sonra 10kb/sn , mp3 leri 3-4dk da indirio )
Avea sınırsız 3g 10 TL (hız ilk 2 gb 8mbps sonra 10/kb sn )
Turkcell sınırsız 3g 19 TL (hız ilk 100 mb 8mbps sonra 10kb/sn )
wifi hotspot ile laptoptan bağlanıyorum.
sen hangisini kullanıyorsun :)
Birde bunlar ist. da çekme kalites nasıl?
-
vodafone kullanıyorum ben ama avea ya geçmeyi düşünüyorum izmirde test ettigim yerlerde avea aynı veya daha iyi çıktı turkcell ise daha pahalı olmasına rahmen daha kötü.
istanbul için bilemicem , bu arada evde konuşmada ses kesiliyor ama 3g iyi çekiyor he
-
Turkcell 5 gb 25 tl ve avea 2 gb kullaniyorum.
Turkcell 5kbps'a avea 96 ya dusuyor olsa gerek.
Turkcell'i dusuremedim daha
-
en uygunu turkcell kamu internet
sınırsız internet 14 tl
ilk hız 1 gb a kadar 8 mb sonrasında 96 kbps :)
bende bu tarifeye geçeceğim en kısa zamanda :)
-
Hacılar benım hattım faturasız ama onada olurmu
-
La panzer manyak mısın, ben daha paket aşımı yapmamışken bile bi mp3 ü 5dk da indiremiyorum. :'( (vodafone sınırsız)
-
SweetyVolty bunu yazdıLa panzer manyak mısın, ben daha paket aşımı yapmamışken bile bi mp3 ü 5dk da indiremiyorum. :'( (vodafone sınırsız)
1mb 1dk gibi bir sürede iniyor valla
zaten telefondan takip ediyorum bir kaç saatte 100-150-200 mb kota yiyorum :D yoğunluga göre tabi benim telefon 24 saat bağlı laptop a
zamundadan 400 mb lik torrent çekmişligim bile var izmirdeyken
-
AVEA Tek geçerim.
(Vodafone kullanıyorum.)
-
vodafoneda memnunum avea ile test ettik google play storedan benim ji antikalık yaptı a sonra bi atak yapıp önce indirdi. mersin üni. de denedik.