En Uygun 5000 Tl Kredi Nereden Alınır
-
şu sıralar denizbank.
-
Dur daha acık yazayım :D
İnternetten sanalpazar hesabı acın :)
Birisi senın , birisi bır arkadasının , babanın , kardesının vs adına olabılır :)
5.000 - 6.000 TL ne kadar lazımsa o kadar lımıtı olan bır kartın varsa , yada kartı olan sana ''KREDI'' saglayabılecek bır tanıdıgn varsa ...
Örnek : Bir ılan acsın 5.000 TL ye ürün koysun satısa , bir profıl ılan acsın , bu urunu 12 Taksıtle diğer profıl satın alsın...
Sanal pazar asagıda goruldugu gıbı neredeyse tum kartlara pesın fıyatına VADE FARKSIZ 12 taksıt ımkanı sunuyor...
9, 10
taksit seçeneği
* 9+3 ve 10+2 taksit ve taksit erteleme
3, 6, 9
taksit seçeneği
* +3 taksit ve 3 ay erteleme
2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
taksit seçeneği
*
2, 6, 9, 12
taksit seçeneği
*
2, 4
taksit seçeneği
* +8 taksit Vakıfbank''dan
6, 12
taksit seçeneği
*
4
taksit seçeneği
* 4 taksit seçeneğine +8 taksit Bank Asya'dan
6, 12
taksit seçeneği
*
6, 12
taksit seçeneği
*
2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
taksit seçeneği
* 2,3,4,5 ve 6 taksit seçeneğine +6 taksit Paraf'tanSonra da ONAY verısınız ürüne , ve para ertesı gun hesaba aktarılır (5000 - 6000) ne kadarsa aktarılır.
Sadece bu işlemden sanalpazar.com %5 komısyon keser ...
Bu da 5.000 TL de 250 TL ye esıttır kı , hiçbir bankadan 250 TL kesıntı ıle (Dosya masrafı , sigorta , Faiz , Vs) para alabılecegınızı sanmıyorum...
SÖYLEYEN MURID iyi akıl etmıs :)EDİT: Hatta sahibinden.com dakı GET sıstemı de böyle , ama sahibinden.com %13 gibi sacma kesıntıler yapıyor. 12 Taksıt alımlarda ...
İlgilenırsen Aynı konu sahibindem.com üzerınden de şu sekılde :Güvenli eTicaret hizmet bedeli
Güvenli E-Ticaret hizmet bedeli; alıcının kargoyla gönderdiğiniz ürünü onaylayarak satın alma işlemini tamamlaması durumunda, ürün satış fiyatınız üzerinden KDV ve banka kesintileri dahil olmak üzere kesilen tutardır.
Güvenli e-Ticaret hizmet bedeli, sahibinden.com üyelik tipinize ve alıcılarınıza sunacağınız taksit seçeneklerine göre değişmektedir. Hizmet bedeli seçeneklerimizi aşağıdaki tabloda inceleyebilirsiniz.
Kurumsal Üyeler* Bireysel Üyeler Peşin ödeme 6% 7% 3 Taksit 6% 7% 6 Taksit 9% 10% 12 Taksit 12% 13%
JiggSaw tarafından 05/May/13 12:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu para satıcı tarafa anında yatıyor mu 12 taksit olsa da?
Deneyen var mı, hiç aklımda yoktu eşeğin aklına karpuz kabuğu getirdiniz :)
-
AnaMuhalefet bunu yazdı
Bu para satıcı tarafa anında yatıyor mu 12 taksit olsa da?
Deneyen var mı, hiç aklımda yoktu eşeğin aklına karpuz kabuğu getirdiniz :)
Satıcı tarafından derken?
Alıcı da sensın , Satıcı da zaten :)
Amaç parayı kullanmak ...
Bu para www.sanalpazar.com üzerınden hemen yatıyormu dıye sorarsan , ticaretin oldugu ertesi gun para hesaba gecer :)
Bu sekılde para degıl ama mal alımı - satımıyla 7 - 8 kere tıcaretım oldu sanalpazarda sıkıntı olmaz , paranın kesıntısı yapılıp ertesı gun hesabıma yattı :) -
Daha net sorayım X ürünü 6000 liraya satışa koydum. Satıcı olan taraf benim yani.
Tanıdığım kartı olan birini de alıcı yaptık. Kredi kartına 12 taksitle x ürününü 6000 ytl ye aldı diyelim.
Benim hesaba anında 6000 tl geçiyor değil mi? Yani 1 taksit tutarı olan 500 tl değil de 6000 tl nin tamamını alabiliyorum hemen?
Anlattıklarından bu sonucu çıkarıyorum???
-
6000 den komisyon dusulup kalan tutar peşin yatiyo
-
6000 TL nin %5 i kesiliyor ve kalan tutar , hesabina sonraki is gununde nakit yatiyor...
-
vergi? dmesinler 6000 liranin %18 bizim sonra
-
bu sanal pazarda bildiğin kara para aklanır la
-
ama alışveriş yaptığın kişiyle kullandığın kredi karti vs. soy isminin ayni olmamamsina dikkat etmen gerekiyor. yoksa onaylamiyorlar satişi.
5 ay önce yaptiğim 6 binlik 3 fake satişi onaylamadilar. bu da mesaji
Sayın Xxxx XXx
SanalPazar kuralları çerçevesinde alışveriş yapmadığınız için üyeliğinizin askıya alındığı görülmektedir. Bu yüzden finans departmanın işleme onay vermediği görülmektedir.Bilginize sunarız.
böyle riske girmek istemiyorsan sanal pazar üzerinden 5 binlik ata lira alip bozdurarakta paraya çevirebilirsin fake satiştan biraz pahaliya gelsede bankalardan ucuza gelir yinede.