En Uygun Fiyata Telefon Nerden Alınabilir?
-
xiamio yada iphone 6s arasında kararsız kaldım müridler turkcell desen kitliyor
en uygun fiyata nerden alınabilir telefon?
-
-
Xiaomi alacaksan Facebook'ta Çin pazarı grubu var kaçak getirip imei çakıp satanlardan alabilirsin. iPhone alacaksan çarşıdaki telefoncuları dolaşıp bozdurma telefon sorabilirsin.
-
neyin nerde ne kadar oldugunu buradan görebilirsin.
-
mkyb bunu yazdı
Xiaomi alacaksan Facebook'ta Çin pazarı grubu var kaçak getirip imei çakıp satanlardan alabilirsin. iPhone alacaksan çarşıdaki telefoncuları dolaşıp bozdurma telefon sorabilirsin.
Hocam xiaomio konusunda servis konusunda güvenemiyorum sanırım 6s alınan 16 gb yada 32 mi alsam 32 daha mantıklı ama fark çok
-
Garantisiz xiaomi al, en pahali parcasi aliexpresste 150 lira zaten, garantiye verecegin paraya degmez
-
SaviorAngel bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hocam xiaomio konusunda servis konusunda güvenemiyorum sanırım 6s alınan 16 gb yada 32 mi alsam 32 daha mantıklı ama fark çok
O yüzden kaçak al dedim. İthalatçı garantili Xiaomilerin tek farkı imei numaralarının resmi kayıtlı olması. 16 GB iPhone bu devirde almak parayı çöpe atmak. Git General Mobile al daha iyi.
-
1628 tl ye mate 10 lite aldım ( huawei garantili ) n11 com dan babalar günü kampanya kodu + 50 tl chip para kullandım
-
IvC bunu yazdı
1628 tl ye mate 10 lite aldım ( huawei garantili ) n11 com dan babalar günü kampanya kodu + 50 tl chip para kullandım
İthalatçı garantilidende ucuza almışsın hocam hayırlı olsun.
-
yolbulucu bunu yazdı
Garantisiz xiaomi al, en pahali parcasi aliexpresste 150 lira zaten, garantiye verecegin paraya degmez
+1. Xiaomi'lerin yedek parçaları Aliexpress'te cidden komik rakamlara satılıyor. Yedek parça ve tamir konusunda Xiaomi ve iPhone kullanıcısını üzmez.
-
mkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
+1. Xiaomi'lerin yedek parçaları Aliexpress'te cidden komik rakamlara satılıyor. Yedek parça ve tamir konusunda Xiaomi ve iPhone kullanıcısını üzmez.
Hocam peki xiaomi nin hangi modelini önerirsin?