En Uygun Kredi Nerden Alabilirim
-
DJ_Alper bunu yazdı
20k bende çekem bari komisyonsuz en uygun bulursan yaz burda
o 20k dan 10k sı benim dimi cicim ? :D
-
HeYeT bunu yazdı
en uygun iş bankası görünüyor.
http://www.enuygun.com/kredi/ihtiyac/karsilastir/24-ay-vade-ile-20000-tl/?es=0
kamu çalışanları diyo yanlız hacı o uygun olan?
-
joe_black bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
en uygun iş bankası görünüyor.
http://www.enuygun.com/kredi/ihtiyac/karsilastir/24-ay-vade-ile-20000-tl/?es=0
kamu çalışanları diyo yanlız hacı o uygun olan?
tamam hacı oluyor.
-
beyler en paranınki vade yükseldikçe ağırlaşıyor.
iş bankası ile enpara 2. planda olsun derim ben.
30 k için enparaya hesaplattım pek tatmin edici değil.
-
hazır konusu açılmışken bende sorayim bi arkadaşim nişan felan yaptı 3 aylık sigortasi var en son işyerinden çalismaya devam etmekte is bankasi ve yapikrediye gittik alt tarafı 3 bin çekicek vermiyorlar bir türlü ben denedim adamın yerine iş bankasi da bu kez sigortan en son çalıştığın yerde 2 ay kadar yatmis görünüyor bu yuzden sanada çıkmadı dedi kredi puanimda 1500 ve ben 4 senedir kullaniyorum kredi kartini ödemelerim hep zamaninda olmustur bugun basvurudan bir sonuc çıkmadı döndük çarşıya gittik o sira telefonuma is bankasindan msj geldi uygun faizli kredi icin bankamiza gelin felan dedim dalga mi geciyolar napiyorlar .s velhasılkelam bu arkadasa hangi bankadan 3 binlik krediyi alabiliriz artık bu konuda bilgi sahibi arkadaslar banada bi akıl verirseniz cok sevinirim kocaeilindeyiz bu arada..konuyu baltalamıs gibi olmayayım kusura bakmayın
-
HeLLB0y bunu yazdı
hazır konusu açılmışken bende sorayim bi arkadaşim nişan felan yaptı 3 aylık sigortasi var en son işyerinden çalismaya devam etmekte is bankasi ve yapikrediye gittik alt tarafı 3 bin çekicek vermiyorlar bir türlü ben denedim adamın yerine iş bankasi da bu kez sigortan en son çalıştığın yerde 2 ay kadar yatmis görünüyor bu yuzden sanada çıkmadı dedi kredi puanimda 1500 ve ben 4 senedir kullaniyorum kredi kartini ödemelerim hep zamaninda olmustur bugun basvurudan bir sonuc çıkmadı döndük çarşıya gittik o sira telefonuma is bankasindan msj geldi uygun faizli kredi icin bankamiza gelin felan dedim dalga mi geciyolar napiyorlar .s velhasılkelam bu arkadasa hangi bankadan 3 binlik krediyi alabiliriz artık bu konuda bilgi sahibi arkadaslar banada bi akıl verirseniz cok sevinirim kocaeilindeyiz bu arada..konuyu baltalamıs gibi olmayayım kusura bakmayın
hacı sıkıntı orada zaten. adam aklıllı puanın olmayınca hiçbir yer kredi vermiyor.
hepsi sistemden ortak puanını görüp ona göre olumlu yada olumsuz diye çakıyorlar.
ben aktif kredi kartı çok kullanmadığım için 7 tane bankaya gittim kredi için vermediler.
1000 lira bile denedim hiçbiri vermedi. hiç bankayla sikiş yaşamamışsın diyorlar. yani illaki bankada çok işlem yapmış olacan filan diyorlar.
benim gibi puanı yüksek olmayanlar götünü de yırtsa 1 kuruş kredi çekemiyorlar.
ama birkaç yol daha var
ya 6 ay aynı yerde çalışacan 15000 liraya kadar krediyi garantilersin . direk verirler sorun etmezler.
yada banka müdürü ile görüşeceksiniz sizden birkaç maaşla ilgili evrak siteyip işinizi çözecek verecek kredinizi.
-
Aslında söyle bir durum var yapikredinin müdürü ole gorustuk ilk bizden bi kac evrak istedi ıslak imza bilmem ne bir sürü hepsini getirdik adam bi baska subede dediler bizde bugün gittik baska bi tanidigim adamla denedik çıkmadı o müdürüde yolda gördük ve bankaya gidiyodu aptal aptal baktık adama ve o ilgilenmisti çünkü yetkili lafı geciyo biliyorum ve biz pesinden gitmedik salaklik ettik acaba tekrar gitsek mi napsak o adamla denesek mi ki .s
-
Ptt kredi veriyormu..bakan oldumu hiç.