En Uygun Limitsiz İnternet Paketi Önerileriniz ?
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------
eğer bulunduğun yerde varsa superonline fiber internete geç derim.Ben kocaelindeki evde 10mbit 49 lira ilk 3 ay bedava kullanıyorum.
-----------------------------oo bu süpermiş. bi araştırayım hocam eyw.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
önerim 1mbit limitsiz: 50tl
Explosive bunu yazdı:
PlayForFree bunu yazdı:
uydunet 1mblik paket kullanıyorum ayda 36 lira ama kablo tvde olması gerekiyor + 7 lirada oradan girior ama bağlantı hızı düşmesi kesilmesi gibi bir derdin yok..
-----------------------------yağmur yağmaya başlayınca kesinti oluyormu ?
cidden mi soruyosun? hiç duymadım böyle bişey çünkü.
-----------------------------çok sık genel arıza çıkıyor, biliyorum çünkü call center da çalıştım :D ama bazı bölgeler oluyo hiç arıza çıkmıyor...
3 seneyi aşkın bir süredir ttnet kullanıcısıyım, 1 mb sınırsız kullanıyordum ocak ayı itibari ile 8 mb'te kadar olan tarife de değişiklik oldu kota sınırı 25 gb hız düşürme zımbırtısı da 1 mb indirildi. 5 tl daha fazla öderim geçiyim dedim. 2 gün önce online işlemlerden hız değişikliğini yaptım fakat 2 gündür sürekli netim kopmaya başladı... modemden netin hızını görebiliyorum her aramamda 1 mb düşürdüler şuan 4 mb gözüküyor bakalım bu sefer olacak mı... bu arada hızımın düşürdüğünü söylemiyorlar telefonda sadece güncelleme yaptık diyorlar :)
-
hepsinin alt yapısı aynı. örneğin smile adsl fizandan kablo çekemiceği ve seve seve ttnetle aynı kabloyu kullanacağı için bence hizmet ön plana çıkıyor. ne kadar sevmesemde ben ttnet diyorum malesef...