En Uygun, Yüksek İnternet Paketli Tarife.
-

-
Redli Ultra 30gb (facebook, instagram, x, youtube,whatsapp) sınırsız 310tl ödüyordum. Şu facebook gruplarından bir eleman özel müşteri tarifesi satıyorum demişti. 350tl verdim. Bu tarifeye geçirdi. Martta bitiyordu tarife. Aynı tarifeden teklif yoktu hiç. Ben de şikayetvar'a yazdım. Ertesi gün aradılar. Aynı tarifenin 22gb olanını 410tl+vergi olarak teklif ettiler. Kabul ettim. Sen de yaz. Güzel tekliflerle geliyorlar genelde. TArife aşım ücretlerini de bazen siliyorlar. Babam için sildirmişti.
-
NetGSM'e sahip çıksaydık böyle olmayacaktı.
-
EnableTurk bunu yazdı
Turkcell devletin pampa
Ve devlet her seyi bildigi gibi yapiyor, yasamlarimizdan belli değil mi?
-
EnableTurk bunu yazdı
ben sahip çıktım (;
seve seve er-geç birgün herkes netgsm'ci olacak (:
-
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri
dijital 17, şuan en uygunu oluyor di mi biraz baktım ama, benim de 4 günüm kaldı
-
erebos bunu yazdı
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri
dijital 17, şuan en uygunu oluyor di mi biraz baktım ama, benim de 4 günüm kaldı
Türktelekom nasıl çekiyo mu artık yokba vodafona mı geçeyım ordada 20gb 312 lira
-
Yarın tashhüt bitimi. Geçen sene mail falan atıp 30 gb 275 tl paket tanımlatmıştım. Bu senede arayıp faturasıza geçip sonra da numaramı taşıcam dedim. 750 lira falan diyolardı. Bi kaç sonra arayıp 24 gb 330 tl paket yapalım geçmeyin dediler. Eyvallah dedim devam böyle.
-
Şöyle 420 liraya şu var. Yalnız 30 GB diyor ama yarısı sosyal medya.
-
improper bunu yazdı
buna benzer biri bumuydu bilmiyorum 350tl verip çok uygun hat tanımlıyor denildi. tahribattan birinden numarasını aldım whatsapp dan iletişime geçtim 2-3 gün uğraştı benim şansıma sistem kapandı olmuyor dedi paramı iade etti kesin bişi değil yani
turkcell çalışan yakını tarifeleri var internette hakkını satanlar var dh de mesela onlardan değerlendirebilirsiniz. Ben şuan öyle kullanıyorum
Çalışan Yakını 8GB 1000 Dakika 500 SMS 190 TL
FiL3MAN tarafından 21/Şub/25 11:22 tarihinde düzenlenmiştir
Çalışan Yakını 16GB 1000 Dakika 500 SMS 270 TL
Çalışan Yakını Platinum 32GB 2500+ Turkcellilerle sınırsız Dakika 500 SMS 350 TL
Çalışan Yakını Platinum 64GB 2500+ Turkcellilerle sınırsız Dakika 500 SMS 500 TL
Çalışan Yakını Platinum 96GB 2500+ Turkcellilerle sınırsız Dakika 500 SMS 650 TL