En Zeki İnsan??
-
En zeki ATATÜRK, yaşayan ise oktay sinanoğlu olabilir. Atatürke laf edenin azına sıçayım! Şu an bağımsız bir Türkiye'de bağımsız (her gün götü sikilmeden) yaşayabiliyorsan ona borçlusun lan !
-
tahribat.com özgür düşünce ortamıdır ama bokunu çıkarırsanız müdahale ederim birbirinizle konuşurken seviyenizi koruyun
-
Laf edenlerin çenesi koparılmıştır; mrk etmeyin...
-
BUgune kadar tespit edilen en zeki insan Darvin miş IQ su 212 mi neymiş Şu anda Dünyanın en zeki insanı almanyada yaşayan biri onu biliyorum adını bilmiyorum kendisi bir prefösör müş Bİraaz araştırsanız tam detaylı bilgi lırsınız onun iQ da 189 filanmış [ (90-120)Normal zeka ] bende yaptım kendime IQ testi 129 cıktı ama ne kadar güvenilir bilemem
-
Darwin dünyanin en aptal insani bence hic bi bilimsel arastirmaya dayanmadan ortaya attigi teori sayesinde. IQ olayinin güvenilirligine inanmiyorum ben.
-
kabus bunu yazdı:
Darwin dünyanin en aptal insani bence hic bi bilimsel arastirmaya dayanmadan ortaya attigi teori sayesinde. IQ olayinin güvenilirligine inanmiyorum ben.
Öncelikle arkadaşlarım Atatürk'e laf eden adama küfür etmek yakışmadığı kadar O'na küfür edene de küfür etmek hoş bir durum değil bence... Darwin olayında kardeşime ilk kez katılmıyorum. Bilimsel araştırmalar yapmıştır. Yazılan çizilen maymun teorisi neodarwinistlerin fikridir. Evrim olayı türler arası olmasa da tür içerisinde muhakkaktır.. Ama zeki adamdan önce "zeka nedir?" tartışmak lazım.
Toplam Hit: 13749 Toplam Mesaj: 57