Encarteye Bakınnn
-
tako yerden yere vurmuşsun istersen bide ingilizce konuşmayı dene. o zaman sana nasıl cevaplar verdiğine bak. bide sonuçta bot aq ne bekliyorsun ki naber kanka falan mı desin. ohaaa falan oldum da desin
-
underzero:
Ataturk
Encarta® Instant Answers:
Mustafa Kemal Atatürk (1881-1938), Turkish soldier, nationalist leader, and statesman, who founded the republic of Turkey and was its first....
underzero:
ahmet necdet sezer
Ahmet Necdet Sezer, born in 1941, Turkish jurist, tenth president of Turkey (2000- ). Born in central Turkey in the town of Afyon, Sezer studied law.... -
Anlıyamadığım bir şey var kardeşim sence
Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Statejileri bölümüyle
ne alakası var.Ben bir sonuç çıkartamadım.
Ayrıca konu saçma bir konu bu ve benzeri çok konu açıldı... -
hotmail:
anıl ı tanıyor musun
Türkçe seviyorum.
hotmail:
ben de ananı seviyorum
Hiç fikrim yok.
:)))) -
ya tamamya ne olcak sizde hemen kızdınız tamma mod olan silsin yaaa... Biraz eğelnce olsun diye açtım en azından nasıl index atılıyor hacki öğretin vb vb gibi koular açmadımm...
-
http://www.jabberwacky.com/ bide buna sövün
-
.::NoEL BaBA::.:
kısa kes...
Türkçe kötüdür.
http://s1.bitefight.net/c.php?uid=87589 tıkla şuna da biraz ganimetim artsın...
Türkçe seviyorum.
seni programlayanın anasını zikimm... tıklamayı bilmiyon mu yani şimdi sen...
Hiç fikrim yok.
bi zik bildiğinde yoq zaten... dal yarakk... sana için harcanan milyon belki milyar dolarlara yasık..
Üzgünüm, Türkçe'm çok kötüdür.
eziksin zaten... işine gelmeyince anlamamazlığa vurursun tabii.. orospu çocuğu..
Öyle mi! bu çok güzel bir şey!
kabul ediyosun yanii o. çocuğu olduğunu...ben bişi demiyorum o zmann... ananı kim sikti peki.. terminatör mü yoq...
hiç bir fikrim yok
.::NoEL BaBA::.
ii o zaman ben söylimm.. senin ananı sikip baban olan... terminatör.. ama o ananı terkedince... anan kendini Robocop'a iteledi.. sen Robokop'a baba diyosun ama senin asıl baban Terminatör.. o da şüpheleli yaa neyse... hade ben kaçar... -
noel baba bazı konusmlar guzel güldürdüm beni :P
Toplam Hit: 2843 Toplam Mesaj: 19