folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder .Encrypted Sorunu Yardım Edermisiniz

.Encrypted Sorunu Yardım Edermisiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    NighT_JudGe bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

@x-files hocam bunun için kendi sitesinde bir makale de yazmıştı galiba. Öyle hatırlıyorum. O görürse konuyu  daha iyi fikirleri vardır.

yukarda patata vermiş link. ama güncel mi bilmiyorum da kendisi görünce daha güzel yönlendirir heralde. ben şu bazı tipler için çıkmış olan çözücüleri bulmaya çalışıyom bulurum inşallah. Hocam çok can sıkan bi durum bu virüs olayı yav benim az uykularım kaçmadı zamanında. Personelin gözünü korkutarak bi nebze aştım sayılır durumu :D 

bu arada datarecovery programları ile denedin mi birşeyler çıkıyor mu hocam. 

bilgisayar  virüs  bulaştıkdan  sonra  3-4 defa   format  yemiş  düzelir  diye  :)  ama  düzelmemiş :) asdasdasdasdasdasda

Hocam bu bir suikasttır amk :D Virüsü bulaştır bir de kalıntı bırakmamak için formatla :D Asdşflkaşlksjdf

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    NighT_JudGe bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

@x-files hocam bunun için kendi sitesinde bir makale de yazmıştı galiba. Öyle hatırlıyorum. O görürse konuyu  daha iyi fikirleri vardır.

yukarda patata vermiş link. ama güncel mi bilmiyorum da kendisi görünce daha güzel yönlendirir heralde. ben şu bazı tipler için çıkmış olan çözücüleri bulmaya çalışıyom bulurum inşallah. Hocam çok can sıkan bi durum bu virüs olayı yav benim az uykularım kaçmadı zamanında. Personelin gözünü korkutarak bi nebze aştım sayılır durumu :D 

bu arada datarecovery programları ile denedin mi birşeyler çıkıyor mu hocam. 

bilgisayar  virüs  bulaştıkdan  sonra  3-4 defa   format  yemiş  düzelir  diye  :)  ama  düzelmemiş :) asdasdasdasdasdasda

Hocam bu bir suikasttır amk :D Virüsü bulaştır bir de kalıntı bırakmamak için formatla :D Asdşflkaşlksjdf

asdadadasdasdasda   neyse bi  kaç  yere  gönderdim  umarım bi   an önce   çözüm  gelir  yoksa   sıkıntı  :) 

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

https://success.trendmicro.com/solution/1114221-downloading-and-using-the-trend-micro-ransomware-file-decryptor#collapseThree

bir incele hocam. Bir de bikaç araç buldum decrypted için ama virüs çıktı sildim. Temiz bişeyler bakınıyorum.

virüsun adı neydi. Şifre çözme talimatı vs neler vardı ek olarak. isimden gidersek daha çabuk buluruz

dcpromo tarafından 15/Eyl/17 11:33 tarihinde düzenlenmiştir

next next next install
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Size önerim decrypt toolları deneyin

Eğer olmazsa şu anki versiyon için ilerki günlerde de bi decryptor çıkacaktır o zaman dosyalarınıza ulaşabilirsiniz kullanıcıya farklı bi disk verin o disk elinizde dursun ara ara kontrol edin çıkarsa kurtarırsınız

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    falcon bunu yazdı

Size önerim decrypt toolları deneyin

Eğer olmazsa şu anki versiyon için ilerki günlerde de bi decryptor çıkacaktır o zaman dosyalarınıza ulaşabilirsiniz kullanıcıya farklı bi disk verin o disk elinizde dursun ara ara kontrol edin çıkarsa kurtarırsınız

+1 

ek olarak kulanıcıları kısıtlayın exe msi bat vs gibi uzantıları açamasınlar. Hatta basit olarak zip açmasını önleseniz bile sorunu %80 olarak önlemiş olursunuz :D

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryung
    Ryung's avatar
    Erkek

Intikam almak isterseniz

https://www.tahribat.com/forum/satilik-ransomware-229675

Toplam Hit: 8386 Toplam Mesaj: 17
fidye virüsü - .encrypted