.Encrypted Sorunu Yardım Edermisiniz
-
NighT_JudGe bunu yazdıilteris bunu yazdı
@x-files hocam bunun için kendi sitesinde bir makale de yazmıştı galiba. Öyle hatırlıyorum. O görürse konuyu daha iyi fikirleri vardır.
yukarda patata vermiş link. ama güncel mi bilmiyorum da kendisi görünce daha güzel yönlendirir heralde. ben şu bazı tipler için çıkmış olan çözücüleri bulmaya çalışıyom bulurum inşallah. Hocam çok can sıkan bi durum bu virüs olayı yav benim az uykularım kaçmadı zamanında. Personelin gözünü korkutarak bi nebze aştım sayılır durumu :D
bu arada datarecovery programları ile denedin mi birşeyler çıkıyor mu hocam.
bilgisayar virüs bulaştıkdan sonra 3-4 defa format yemiş düzelir diye :) ama düzelmemiş :) asdasdasdasdasdasda
Hocam bu bir suikasttır amk :D Virüsü bulaştır bir de kalıntı bırakmamak için formatla :D Asdşflkaşlksjdf
-
ilteris bunu yazdıNighT_JudGe bunu yazdıilteris bunu yazdı
@x-files hocam bunun için kendi sitesinde bir makale de yazmıştı galiba. Öyle hatırlıyorum. O görürse konuyu daha iyi fikirleri vardır.
yukarda patata vermiş link. ama güncel mi bilmiyorum da kendisi görünce daha güzel yönlendirir heralde. ben şu bazı tipler için çıkmış olan çözücüleri bulmaya çalışıyom bulurum inşallah. Hocam çok can sıkan bi durum bu virüs olayı yav benim az uykularım kaçmadı zamanında. Personelin gözünü korkutarak bi nebze aştım sayılır durumu :D
bu arada datarecovery programları ile denedin mi birşeyler çıkıyor mu hocam.
bilgisayar virüs bulaştıkdan sonra 3-4 defa format yemiş düzelir diye :) ama düzelmemiş :) asdasdasdasdasdasda
Hocam bu bir suikasttır amk :D Virüsü bulaştır bir de kalıntı bırakmamak için formatla :D Asdşflkaşlksjdf
asdadadasdasdasda neyse bi kaç yere gönderdim umarım bi an önce çözüm gelir yoksa sıkıntı :)
-
bir incele hocam. Bir de bikaç araç buldum decrypted için ama virüs çıktı sildim. Temiz bişeyler bakınıyorum.
virüsun adı neydi. Şifre çözme talimatı vs neler vardı ek olarak. isimden gidersek daha çabuk buluruz
dcpromo tarafından 15/Eyl/17 11:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Size önerim decrypt toolları deneyin
Eğer olmazsa şu anki versiyon için ilerki günlerde de bi decryptor çıkacaktır o zaman dosyalarınıza ulaşabilirsiniz kullanıcıya farklı bi disk verin o disk elinizde dursun ara ara kontrol edin çıkarsa kurtarırsınız
-
falcon bunu yazdı
Size önerim decrypt toolları deneyin
Eğer olmazsa şu anki versiyon için ilerki günlerde de bi decryptor çıkacaktır o zaman dosyalarınıza ulaşabilirsiniz kullanıcıya farklı bi disk verin o disk elinizde dursun ara ara kontrol edin çıkarsa kurtarırsınız
+1
ek olarak kulanıcıları kısıtlayın exe msi bat vs gibi uzantıları açamasınlar. Hatta basit olarak zip açmasını önleseniz bile sorunu %80 olarak önlemiş olursunuz :D
-
Intikam almak isterseniz
https://www.tahribat.com/forum/satilik-ransomware-229675