folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Encrypted Virüsü İle Başım Derte

Encrypted Virüsü İle Başım Derte

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

office dosyalarınıkurtarabilirsin diğerleri için henüz çözüm yko

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı

office dosyalarınıkurtarabilirsin diğerleri için henüz çözüm yko

tamam hoca office dosyalarını nasıl kurtarıyoruz bari onları çözek

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thebarand
    thebarand's avatar
    Erkek

hocam tübitak tarafından verilen destekte https://zar.sge.gov.tr/ url adresi belki işini görür

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Geçen arkadaşın bana bu konuyla cebelleşirken yolladığı videoyu gönderiyorum (virüse ithafen)

https://www.youtube.com/watch?v=qMtT6eCvsz4 

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı

Alıcan bitane zyxel nsa325v2 koyucan içine 2×4TB wd Red diskleri, recycled özelliğinide açacaksın, ağında olacak gigabit sonra diyeceksin ki no problema.

Ben böyle yaptım kafam rahat. Bu ve benzeri onlarca küçük! sorunla uğraşmıyor, üzerinede dlna dan gdisk yedeklemesine kadar başka kolaylıklarıda yaşıyorum.

(Para hic sorun değil diyenlere nas540 ve 4×6TB wd red tavsiyemdir)

hocam nekine bu

Yol Güzeldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı

Alıcan bitane zyxel nsa325v2 koyucan içine 2×4TB wd Red diskleri, recycled özelliğinide açacaksın, ağında olacak gigabit sonra diyeceksin ki no problema.

Ben böyle yaptım kafam rahat. Bu ve benzeri onlarca küçük! sorunla uğraşmıyor, üzerinede dlna dan gdisk yedeklemesine kadar başka kolaylıklarıda yaşıyorum.

hocam nekine bu

Nas diye bilinen cihazlardandır. Nas nedir dersen en sade hali ile ağ diski yada ağ depolama cihazı derim. Nas lar artık çok gelişti.  Yedeklemeden güncel çalışma desteğine kadar zilyontane iş yapar. Torrent indirmekten kişisel bulut sunucusu olmaya kadar çok özellikli olabiliyorlar..

Zyxel nsa3xx başlangıç yada giriş düzeyi cihazlardır. Orta ve küçük işletmeler için çoğunlukla yeterlidir. Syslog gibi daha profesyonel olanları da var ancak çok daha pahalı  olabiliyorlar. Yanlız nas540 yeni cıktı kullanma şansım olmadı ancak katalog bilgilerine bakılırsa çok baba bir cihaz gibi duruyor.

Butür cihazlar ve iyi bir yedekleme planı ile bilinen en iyi yedekleme altyapılarından birine sahip olursun zira birden fazla disklilerde raid desteğide var. Hatta uzak raid gibi cılgınca işleri bile kolayca yapabilirsin.

Olgunisik tarafından 15/Şub/15 15:47 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı

Bunu araştırcam hocam diyer soruna gelince ben bu şirket ile yeni anlaştım o yüzden yep yeni bir düzen kurucam 

Bu şirketle yeni anlaştıysan muhtemelen senden önce biri vardı ve memnun değillerdi. Konumuz dışı ancak kendini vazgeçilmez yapmak istiyorsan ki muhtemelen istemem yan cebime koy dersin bak bakalım şirkette merkezi güç kaynağı varmı? Varsa matkasından firmaya ulaş ve snmp adaptör desteği olup olmadığını sor. Ups lerde snmp adaptörü  kullanmak tofaşta jet yakıtı kullanmak gibidir. 

Toplam Hit: 14753 Toplam Mesaj: 28