Encrypted Virüsü İle Başım Derte
-
office dosyalarınıkurtarabilirsin diğerleri için henüz çözüm yko
-
angels_demos bunu yazdı
office dosyalarınıkurtarabilirsin diğerleri için henüz çözüm yko
tamam hoca office dosyalarını nasıl kurtarıyoruz bari onları çözek
-
hocam tübitak tarafından verilen destekte https://zar.sge.gov.tr/ url adresi belki işini görür
-
Geçen arkadaşın bana bu konuyla cebelleşirken yolladığı videoyu gönderiyorum (virüse ithafen)
https://www.youtube.com/watch?v=qMtT6eCvsz4
-
Olgunisik bunu yazdı
Alıcan bitane zyxel nsa325v2 koyucan içine 2×4TB wd Red diskleri, recycled özelliğinide açacaksın, ağında olacak gigabit sonra diyeceksin ki no problema.
Ben böyle yaptım kafam rahat. Bu ve benzeri onlarca küçük! sorunla uğraşmıyor, üzerinede dlna dan gdisk yedeklemesine kadar başka kolaylıklarıda yaşıyorum.
(Para hic sorun değil diyenlere nas540 ve 4×6TB wd red tavsiyemdir)
hocam nekine bu
-
zamazingo bunu yazdıOlgunisik bunu yazdı
Alıcan bitane zyxel nsa325v2 koyucan içine 2×4TB wd Red diskleri, recycled özelliğinide açacaksın, ağında olacak gigabit sonra diyeceksin ki no problema.
Ben böyle yaptım kafam rahat. Bu ve benzeri onlarca küçük! sorunla uğraşmıyor, üzerinede dlna dan gdisk yedeklemesine kadar başka kolaylıklarıda yaşıyorum.
hocam nekine bu
Nas diye bilinen cihazlardandır. Nas nedir dersen en sade hali ile ağ diski yada ağ depolama cihazı derim. Nas lar artık çok gelişti. Yedeklemeden güncel çalışma desteğine kadar zilyontane iş yapar. Torrent indirmekten kişisel bulut sunucusu olmaya kadar çok özellikli olabiliyorlar..
Zyxel nsa3xx başlangıç yada giriş düzeyi cihazlardır. Orta ve küçük işletmeler için çoğunlukla yeterlidir. Syslog gibi daha profesyonel olanları da var ancak çok daha pahalı olabiliyorlar. Yanlız nas540 yeni cıktı kullanma şansım olmadı ancak katalog bilgilerine bakılırsa çok baba bir cihaz gibi duruyor.
Butür cihazlar ve iyi bir yedekleme planı ile bilinen en iyi yedekleme altyapılarından birine sahip olursun zira birden fazla disklilerde raid desteğide var. Hatta uzak raid gibi cılgınca işleri bile kolayca yapabilirsin.
Olgunisik tarafından 15/Şub/15 15:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Mycity bunu yazdıOlgunisik bunu yazdı
Bunu araştırcam hocam diyer soruna gelince ben bu şirket ile yeni anlaştım o yüzden yep yeni bir düzen kurucam
Bu şirketle yeni anlaştıysan muhtemelen senden önce biri vardı ve memnun değillerdi. Konumuz dışı ancak kendini vazgeçilmez yapmak istiyorsan ki muhtemelen istemem yan cebime koy dersin bak bakalım şirkette merkezi güç kaynağı varmı? Varsa matkasından firmaya ulaş ve snmp adaptör desteği olup olmadığını sor. Ups lerde snmp adaptörü kullanmak tofaşta jet yakıtı kullanmak gibidir.