Enez - Lüleburgaz Tarafında Kamp Yeri
-
Igneada'dan geleli 1 saat olmuyor, cadir kamp yaptim, tavsiye ederim.
Guvenlik endisen varsa Yelken hotel restaurant'in bahcesine cadir kurabilirsin.
Sahili, dogasi cok cok guzel.
Su konusunda yine de dikkatli olmak lazim, malum Karadeniz.
-
insidae bunu yazdı
geçen yıl ramazanda yine erikliye kamp attık bu kadar kalabalık ve bokluk hiç görmemiştim denemeyin derim hocam.. normal zamanda gayet iyi zaten belediye yasakladı millet adamın balkonuna kamp atıyordu eriklide :D .. askeriye yetkiniz varsa mecidiye öneririm, onun dışında yayla iyidir. lüleburgaz tarafını pek bilmem.. yayla sahil tarafında uygun yerler var daha sakin oluyor.
Valla denemicez hocam tatilim mafolsun istemiyorum. Kime sorsam kimse git demedi demek var bir sıkıntı.
Bayramdan sonraki hafta Cumadan kaçarım rahat rahat takılırım.
@telekom hocam igne ada kamp attıpınız koordnat var mı ? mekan vs. O tarafa kaçmak mantıklı olabilir gibi. Olmadı kıytı köşe bir yere kamp atabiliriz. İnsan olmadımı tualet sıkıntı olmaz. O taraflarda az insanlardan uzak noktaya kamp atsak güvenlik sıkıntı olurmu sizin tercih ettiğiniz mekan var mı ?
Absolut tarafından 18/Haz/17 21:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Absolut bunu yazdı
@telekom hocam igne ada kamp attıpınız koordnat var mı ? mekan vs. O tarafa kaçmak mantıklı olabilir gibi. Olmadı kıytı köşe bir yere kamp atabiliriz. İnsan olmadımı tualet sıkıntı olmaz. O taraflarda az insanlardan uzak noktaya kamp atsak güvenlik sıkıntı olurmu sizin tercih ettiğiniz mekan var mı ?
Koordinat yok hocam, mekan olarak ister herhangi bir agacin golgesine cadir kurun, isterseniz komun misali bir araya gelmis insanlarin arasina...
Ilk defa gideceginiz icin lavabo, su sikintisi cekmeyin diye yelken hotel'i tavsiye ettim. Carsiya yakin, sessiz, sakin (hava yagisliydi ondan olabilir).
Ilerisinde ogretmen kamp var, yururken baska kamp alanlari da goreceksiniz. igneada'ya ilk gidisimdi ve otostopla gittigim icin hava kararmisti, yagmur da yaginca ilk gordugum yere (yelken hotel) daldim. Calisanlar gayet anlayislilardi, yagmur yagdigi icin ben sormadan cadiri cardaklardan birinin altina kurabilecegimi soylediler.
Sabah dolasirken diger kamp alanlarini gordum. Cadiri kurmadan bir gezin-dolasin hocam ardindan istediginiz yere kurarsiniz.
Carsida a101, bim... ne ararsaniz var; daha onceden alisveris yapip bosuna yuklenmeyin derim.
Pek firsatim olmadi ama orman kismi, yuruyus yollari da cok guzel.
Ilk resim hotel'in bahcesi, ikici resim oylesine panaroma denemesi, ucuncusu yururken cektigim bir fotograf, dorduncusu benim cadir.
Not 1: Daha sonra igneada'ya tekrar ugramak icin gelecege not aldim (sindirebilmek icin en az 2 hafta lazim gibi :) )
Not 2: igneada'nin hemen oncesinde demirkoy var, orasi da cok guzeldi (doga-manzara). Orada da iyi vakit gecirilebilir.

-
@telekom hocam bilgiler için teşekkür ederim. O taraflarda bir arakdaşı aradım oda bugün demirköydeymiş bayram için bir plan yapıyoruz bakalım :) Büyük ihtimal o taraflar olucak gibi.