Engellenmiş Tüm Kaspersky Lisans Keylerini Çalıştırın
-
iyide söle bişi var =) benimkini rapor etmese o keyi kullanan 4234234324 bin kişiden birininkini rapor eder gene gider key :D ne farkederki :D
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------kaspersky de neredeyse avast kadar hafif artık. denemeyenlere duyrulur. eğer makinan pentium 3 filan değilse hiçbir kasılma olmaz.
ayrıca nod32 yükledim demişsin. silemediği 40-50 tane siktiriboktan virüsün uyarılarını her 3-4 dk da bir ekrana getirip durmaya başladığında da kullanabilecekmisin bakalım. o kadar salak bi av görmedim ben.
----------------------------
götümle gülüyorum, böyle diyenlerin aklına uydum kasper yükledim son sürümünü bin pişmanım, dual core 2.8 makine 1 gb ram var daha ne vereyim ben buna da bilgisayarı kilitlemesin? Üstelik daha 2 gün oldu format atalı, office bile kurulu değil bi msn bi kasper kurulu. msn mi kilitliyo bilgisayarı?
Uzun zaman nod32 kullandım 1 kere olsun ama 1 kere olsun yanlış alarm verdiğini görmedim ki antivirüs sitelerinde testlerde de yanlış alarm vermeme alanında hep ama hep birinci olur. bilmeyen bilsin. Hemen bugün dönücem nod32 (yeni versiyonu smart security)ye.
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------trojan uyarısı verdi KASPERSKY
-----------------------------aynen kardeş trojan uyarısı verdi
-
deneyelim bakalım
-
arkadaşlar verildim bilmiom ama bunu denedim işe yarıo tek kötü tarafı 30 günde bir yapmanız gerekiyo _
____________Sonsuz Key________________
1 - Önce kasperskynizdeki tüm aktif keyleri silin (denemek için 30 günlük olanda aktifse onuda silin.
2 - Kaspersky programınızı tamamen kapatın
3 - "Başlat > Çalıştır > Regedit" komutlarıyla kayıt defterine girin.
4-1 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\KasperskyLab\\LicStora ge" bölümünde sağda "kis ya da kav" isimli bir dosya var onu silin.
4-2 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\Cryptograph y \\RNG"
bölümünde sağda "seed" isimli bir dosya var onu silin.
4-3 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\SystemCerti f icates\\SPC\\Certificates"e gelin "Certificates" dosyasının solundaki "+"işaretine basın ve altta çıkan klasörlere tek tek tıklayıp sağda çıkan "blob" dosyalarını silin.
5 - Kaspersky’yi çalıştırın.
6 - Aktivasyon bölümünden 30 günlük anahterı seçin ve kullanın.
Deneme sürümünde lisansliya göre hiçbir kısıtlama bulunmamaktadır.dolayısıyla bunu ayda bir kere yaparak sonsuz lisans sahibi olabilirsiniz. -
başka deneyen arkadaş var mı bir yorum yapın nod32 var evde gıdıp sileyim eğer tam güvenilir ise
-
:D Zaten biraz mantikli dşünen insn böle bişi olmcani da anlar :D deminki mesajimda yazdiim gibi boşuna yazmaylmda hortlamasin gereksiz konu :=) yada kapasin biri konuyu..
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------:D Zaten biraz mantikli dşünen insn böle bişi olmcani da anlar :D deminki mesajimda yazdiim gibi boşuna yazmaylmda hortlamasin gereksiz konu :=) yada kapasin biri konuyu..
-----------------------------adam paylasim yapmis surekli karalicagina bsg..
-----------------------------4 kişinin içinde trojan var dediği bir paylasım mı ? :) ve mantık olarak gerçek olmayacağı bir paylasım mı ? Bi işe yaramicaksa uzatmaya ne gerek var ?
-
trojen çıktı içinden :)))