Enpara Alternatifi : Cepteteb

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Boş yere kart yarıştırmanın bir anlamı yok. İkisinin de cazip taraflarını kullanın yeter.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Aldık free diye attık cüzdana da :) 

ZalımMadam.10.07.24
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Cepteteb mal hacılar. 2 sene kadsd önce başvurmuştum kart geldi 1 sene şifre vermeyi beceremedi amklarım :d enparanın gözünü seveyim alman numaramı arıyorlardı sıkıntı yaşadığımda 

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Cepteteb mal hacılar. 2 sene kadsd önce başvurmuştum kart geldi 1 sene şifre vermeyi beceremedi amklarım :d enparanın gözünü seveyim alman numaramı arıyorlardı sıkıntı yaşadığımda 

enpara hangi ülkede olursan ol arıyor.

ama 2 bankanında farklı artıları var ikisini de kullanın hacılar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

İkisini yarıştırmak gereksiz gibi olmuş. İkiside ücretsiz, alın köşede dursun.

Cepteteb'in kredi kartı ilk 50 bin kişi için aidatsız olacak dediler, o zaman aldım, cepteteb bankamatik kartı da aldım, enpara zaten ilk çıktığından beri kullanıyorum.

Enpara'da kitap kampanyası 30 tl'ye 15 tl iade var, cepteteb'de ise 50 tl ye 25 tl iadesi var. 

Her ikisinin de güzel kampanyaları oluyor, alın kullanın bence, ikisi arasındaki yarış yapmaya gerek yok bence.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

böyle aptal bir banka daha görmedim, en paranın gözünü seveyim. 3 gündür kart şifrelerimi almaya uğraşıyorum, olmuyor. iptal etmek istiyorum olmuyor. nasıl bir bankadır anlamadım. kafam girsin

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

1 yıldır kullanıyorum eft ücreti vs yok sanal kart mevcut vs vs cok fazla artısı var

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saku
    saku's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı

1 yıldır kullanıyorum eft ücreti vs yok sanal kart mevcut vs vs cok fazla artısı var

Cepteteb banka kartında mı yoksa kredi kartında mı bu sanal kart özelliği?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    saku bunu yazdı
    Martech bunu yazdı

Cepteteb banka kartında mı yoksa kredi kartında mı bu sanal kart özelliği?

Kredi kartında 

le le le sakine
Toplam Hit: 4899 Toplam Mesaj: 30
cepteteb