Enpara Alternatifi : Cepteteb
-
Boş yere kart yarıştırmanın bir anlamı yok. İkisinin de cazip taraflarını kullanın yeter.
-
Aldık free diye attık cüzdana da :)
-
Cepteteb mal hacılar. 2 sene kadsd önce başvurmuştum kart geldi 1 sene şifre vermeyi beceremedi amklarım :d enparanın gözünü seveyim alman numaramı arıyorlardı sıkıntı yaşadığımda
-
noname bunu yazdı
Cepteteb mal hacılar. 2 sene kadsd önce başvurmuştum kart geldi 1 sene şifre vermeyi beceremedi amklarım :d enparanın gözünü seveyim alman numaramı arıyorlardı sıkıntı yaşadığımda
enpara hangi ülkede olursan ol arıyor.
ama 2 bankanında farklı artıları var ikisini de kullanın hacılar
-
İkisini yarıştırmak gereksiz gibi olmuş. İkiside ücretsiz, alın köşede dursun.
Cepteteb'in kredi kartı ilk 50 bin kişi için aidatsız olacak dediler, o zaman aldım, cepteteb bankamatik kartı da aldım, enpara zaten ilk çıktığından beri kullanıyorum.
Enpara'da kitap kampanyası 30 tl'ye 15 tl iade var, cepteteb'de ise 50 tl ye 25 tl iadesi var.
Her ikisinin de güzel kampanyaları oluyor, alın kullanın bence, ikisi arasındaki yarış yapmaya gerek yok bence.
-
böyle aptal bir banka daha görmedim, en paranın gözünü seveyim. 3 gündür kart şifrelerimi almaya uğraşıyorum, olmuyor. iptal etmek istiyorum olmuyor. nasıl bir bankadır anlamadım. kafam girsin
-
1 yıldır kullanıyorum eft ücreti vs yok sanal kart mevcut vs vs cok fazla artısı var
-
Martech bunu yazdı
1 yıldır kullanıyorum eft ücreti vs yok sanal kart mevcut vs vs cok fazla artısı var
Cepteteb banka kartında mı yoksa kredi kartında mı bu sanal kart özelliği?
-
saku bunu yazdıMartech bunu yazdı
Cepteteb banka kartında mı yoksa kredi kartında mı bu sanal kart özelliği?
Kredi kartında