Enpara Faiz Sıfırladı
-
DE5TROY3R bunu yazdı
Hesaba tanimladim enkart ile parayı çekip tekrar yatırmak mı gerek
Direk vadesize vadeli ye alamadim
Vadeli hesabın varsa mobil uygulamadan vadeli hesaba girip para yatırmayı seç. Vadesizden aktarabiyosun
kart kullanmaya gerek yok
-
5000 Ek para limiti nasıl oluyor. Benim 750
-
Mx0TBT bunu yazdı
5000 Ek para limiti nasıl oluyor. Benim 750
Banka kredi puanına göre karar veriyor.
-
Şututgart
-
aradım m.hizmetlerini ekpara istiyorum dedim sistemimiz sizi denetliyor kredi puanınız uygun ise otomatik açıyor dedi mk kredi puanım 1900 her ay bi dünya fatura ödüyorum ama öğrenci olduğum için uygun görülmemiş s.gidin istemiyorum paranızı ne güzel canlıdan parayı vuracaktık
-
tosun bunu yazdıDE5TROY3R bunu yazdı
Hesaba tanimladim enkart ile parayı çekip tekrar yatırmak mı gerek
Direk vadesize vadeli ye alamadim
Vadeli hesabın varsa mobil uygulamadan vadeli hesaba girip para yatırmayı seç. Vadesizden aktarabiyosun
kart kullanmaya gerek yok
Hocam bir engelleme getirmişler sanırım
Vadeli hesaba giriyorum tümünü seç e tıklıyorum. Bakiyeniz yetersiz diyor.
-
Benim de 1500 TL vardı. Hemen benimkinin üzerine ekledim. Bastım vadeliye.
-
arkadaslar dolar almayın hiç umdagınız rakamlara düşücek.. inanın buna bu hemen olmayacak ama 1 sene içerisinde 1 $ = 2 TL den fazla olmayacak bunuda buraya yazayım arsiv kalsın. 24/04/2017 neden diye sormayın gorun izleyin...!!!
-
cybermole bunu yazdı
arkadaslar dolar almayın hiç umdagınız rakamlara düşücek.. inanın buna bu hemen olmayacak ama 1 sene içerisinde 1 $ = 2 TL den fazla olmayacak bunuda buraya yazayım arsiv kalsın. 24/04/2017 neden diye sormayın gorun izleyin...!!!
Yok artık. Kuveyt dinarı mı bizim para ?
-
cybermole bunu yazdı
Takipdeyim bakalim olucak mi :)