Enpara İle Diğer Bankaların Hesap İşletim Ücretinden Kurtulma
-
enpara iyi ya.
-
Enparanın karı şubesiz mevduat yaratıyorlar ve de çalışan(maaş,yemek,yol,sigorta vs..) ve şube giderleri(kira,aydınlatma,ısıtma vs..) yok..
SUPERBICO tarafından 29/Oca/14 00:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Enpara tüm işlemleri çok basit hatta videolu şekilde anlatıyor. 1 kuruş habersiz çekmiyor. çekeceği bişey varsa gözüne soka soka delikanlı gibi söylüyor onun için çok hoşuma gitti.
Zaten hesap işletim ücreti, havale ücreti fln yok. adam gibi de faiz verior. Ara sıra çıkan kampanyaları iyi kazandırıyor.
Tam benlik bişi
-
he bütün bankalar aptal bi çakal sizsiniz :)
şimdi o yıllık kart aidatı/hesap işletim ücreti almayan bankalar illaki 1 sene sonra almaya başlar
biz daha önce almıyom etmiyom diyenleri çok gördük
almıyodu almaya başladı
o yüzden inanmayın böyle şeylere
ayrıca nasıl bi millet bu ya hiç para vermeyim ama kocaman hizmet alayım
amme hizmeti mi bu amk
elektriğin suyun faturasının içinde çöp vergisi ot vergisi bok vergisi ıvıdık zıvıdık gizlice kaktırdıkları paraları ödüyonuz ya
zevkiniz için kullandığınız bankaların yıllık aldığı aidat çok mu geldi... -
DaveReed bunu yazdı
şimdi o yıllık kart aidatı/hesap işletim ücreti almayan bankalar illaki 1 sene sonra almaya başlar
almıyodu almaya başladı
amme hizmeti mi bu amk
elektriğin suyun faturasının içinde çöp vergisi ot vergisi bok vergisi ıvıdık zıvıdık gizlice kaktırdıkları paraları ödüyonuz ya
zevkiniz için kullandığınız bankaların yıllık aldığı aidat çok mu geldi...enpara sözleşmesinde ömür boyu almayacağını taahhüt ediyor.
Ayrıca evet yıllık aidat çok geliyor. 10 lira 5 lira değil.. kestiği zaman 60 lira kesiyor.. 6 ayda 1.. (başka kartlar) -
Bnde bugün aldım kartı sktir et de olum ilk defa promosyon ürünü kaliteli çıktı. On numara kalem verdiler lan diğer promosyonlara göre :D
-
DaveReed bunu yazdı
almıyodu almaya başladı
amme hizmeti mi bu amk
zevkiniz için kullandığınız bankaların yıllık aldığı aidat çok mu geldi...Hocam bankacı falansın sanırım.Aç bak servetine Garanti bankasının sahibi 'Ferit Şahenk'in.
-
Yigit bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
almıyodu almaya başladı
amme hizmeti mi bu amk
zevkiniz için kullandığınız bankaların yıllık aldığı aidat çok mu geldi...enpara sözleşmesinde ömür boyu almayacağını taahhüt ediyor.
Ayrıca evet yıllık aidat çok geliyor. 10 lira 5 lira değil.. kestiği zaman 60 lira kesiyor.. 6 ayda 1.. (başka kartlar)sen bakma öyle dediğine her türlü değiştirme hakkını saklı tutar ipneler
rağbet çok olunca yapıştırıverirler aidatı
bankalar için büyük gelir aidat
adam sana çük kadar gelirin varken
20-30 katı 20-30 bin lira limit veriyor
önüne gelen yerde kartı kullanıyorsun ya
sen yılda 60 lira aidat ödemişin çok mu :)
ona bakarsan apartmanda oturuon sorma ver parası ayda 250-300 lira aidat napalım vermeyelim mi :) -
kartında para olmasa bile sana 1700 tl avans veriyor.
-
manfolder bunu yazdı
kartında para olmasa bile sana 1700 tl avans veriyor.
emin misin :/ öyle bir bilgi yok internette.