Enpara Kredi Kartı Döviz Harcaması; Yiteleme Yapıyor
-
encard güzel kullanıyoruz, enpara kredi kartıda güzel di tl harcamalar için ama geçen aylarda aliexpressden aldığım ürünü sonradan ayıktım adamlar yukarı doğru çok sağlam yuvarlıyor.
ayın 23 kur pazar günü makas açık hali yapıldı alış veriş.
Adamlar ayın 24.09.18 tarihinde yani p.tesi günü faturalandırmış hadi bu da tamam da e amına koduklarım.Pazartesi mesai bitimi yani piyasa kapanınca en yüksek makaslı bir combo s.kiş yapılmış
Miktar küçüktü 40 dolar civarı bişeydi ama zoruma gitti.Tüm kredi kartlarımı kapattım tek enpara kullanıyorum adamlar buradan düdükleme yaptı bize.
Daha önce vakıf kullanırken harcamalar kart kesim tarihinde dolar olarak kesilir o doları ben dolar -tl den alıp yatırırdım istediğim fiyattan.Adamlar en yüksek piyasa kapanış fiyatından yiteliyor.
Kullananlar dikkat etsin TBT de baya enparalı var.
enpara döviz kuru:https://www.qnbfinansbank.enpara.com/doviz-kur-bilgileri/doviz-altin-kurlari.aspx
-
enparadan dovız alınıp satılmaz acayıp yuksek makas akbank ıdeal bunun ıcın
sırket ekpara oranlarıda yuksek
-
hipokondriyak bunu yazdı
Mevzu o değil kredi kartı harmasını dolar Tl çevirirken 1 gün sonra gece ki en yüksek makas ı dayamaları
-
nereodi bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
Mevzu o değil kredi kartı harmasını dolar Tl çevirirken 1 gün sonra gece ki en yüksek makas ı dayamaları
anladım canm ben ekstra olarak dedım
-
hipokondriyak bunu yazdınereodi bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
anladım canm ben ekstra olarak dedım
Tamam canm sağol:)
-
Bütün bankalar aynı hatta perşembe yaptığın işlemi Cuma 5 ten sonra onaylar haftasonu kurundan sokar :D
Bunun olmaması için yapman gereken USD ekstre isteyip dışardan dolar alıp ödemek karta yoksa hertürlü zkerler.
40-50 dolara uğraştığına değmez ama yüklü işlem yapacaksan hem TL hem USD ekstre almakta fayda var
-
yaptıkları tamamen yasal oldugu icin yapacak bir sey yok.
hatta doviz kurunu tl ye cevirirken birde komisyon koyarlar bu da yasaldir.
abicim siz bankalari musteri odakli mi calisiyor zannediyorsunuz?
banda sende para yoksa selam bile vermez.
-
Aliexpress ödeme ekranında tl gösteriyor dolar mı çekiyor .s
-
AbdullahAzad bunu yazdı
yaptıkları tamamen yasal oldugu icin yapacak bir sey yok.
hatta doviz kurunu tl ye cevirirken birde komisyon koyarlar bu da yasaldir.
abicim siz bankalari musteri odakli mi calisiyor zannediyorsunuz?
banda sende para yoksa selam bile vermez.
7 yıl vakıf kredi kartı kullandım dolar harcaması ay sonu dolar borcu olarak geliyor diğer bankalar da demek enpara gibi ise geri vakıf a dönmek mantıkkı
-
Pisibaliqi bunu yazdı
Bütün bankalar aynı hatta perşembe yaptığın işlemi Cuma 5 ten sonra onaylar haftasonu kurundan sokar :D
Bunun olmaması için yapman gereken USD ekstre isteyip dışardan dolar alıp ödemek karta yoksa hertürlü zkerler.
40-50 dolara uğraştığına değmez ama yüklü işlem yapacaksan hem TL hem USD ekstre almakta fayda var
hocam vakıfın kıymetini bilememişim o zaman , enpara da döviz olarak extre istiyorum olayını yapmak lazımmış
-
ben küçük alışverişler yaptım. 1 tanesi 11 lira aynen proviztonda gözüküyor. 1 tanesi de 5 lira o da aynen provizyonda 5 tl olarak gözüküyor