Enpara.Com Kullanan Memnun Olmayan
-
DevilRullz bunu yazdı
Arkadaşlar doğru mu anladım şimdi olayı.
https://www.finansbank.enpara.com/mevduat-oranlari/mevduat-faiz-orani.aspx?mode=vadeli
100.000 TL param var diyelim. Bunu enparaya yatırırsam bana 32 gün içinde paramı yaklaşık 100.726 TL olarak vericek değil mi?
evet grafikte söylüyorya zaten
-
Iphone bilmiyorum ama Android de şifre sormadan açılma olayı senin iznine bağlı. Sen izin vermezsen şifre istiyor.
-
Biri benim hesabıma girip sanki Knight Online da char soyuyormuş gibi hesaplarımı boşaltabilecekse hiç güven olmaz. En azından telefona bir şifre falan gelmesi lazım.
-
dostum bu söylediğine finans çevrelerini iyi bilenler güler. Adamlar ödülden ödüle koşuyor, normalde bankaya gidip yapman gereken işlemleri saniyede yapıyorsun. Elbette eksikleri vardır tamamlansa iyi ama, türkiyede dolara verilen faizi en iyi veren banka odeobank %2 iken bu adamlar 3.45 veriyordu. %10 Brüt faiz veren aylıga kaç banka sayabilirsin ? İstediğin zaman dolar euro altın alabileceğin, alımla satımın arasında da 4 kuruş oynayan kaç yer bulabilirsin ? Eksileri yok değil. Dolarla altın alamıyorsun tlye geçmen gerekiyor, hisse senedi için yeni bir açılım yapsalar iyi olur, onun dışında ebaydir yemeksepetidir bu adamlar işi biliyor saygı duymak lazım.
telefona şifre geliyor zaten.
glaurung tarafından 07/Eyl/13 19:12 tarihinde düzenlenmiştir -
ininal cardla herkes memnun :)
-
Enpara apple uygulaması ve İnternet sitesi sıcmış durumda girilemiyor.