Ensrtumantal Arsiv Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

ablacım ben sana yollayacağım zaten. yunanlı müzik adamıdır yanni.Sen Anadolu toprağısın türkülerinle uymaz.

elimde yanninin 30 albümü mevcut :D

ben onları soyleyemem belkide olsn dinleriz mayrip :) senin enstrumantal arsivini tek gecerim yinede

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    mayrip sen bana linkleri ver ben indireyim. Dvd ile alırsın benden. Bizim net 5 mb ve sınırsız. Rapid şifreside var şimdilik. süresi yettiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Fatih abi bende sınırsıza geçtim geçen ay. rapid premiumda var :) virüs ablacık saolsun.

adaya gel vericem sana :) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

:s tam olarak hatirlamiyorum ama 20gb veya daha fazla enstrumantal arsivim var

ucreti mukabil dusunebilirim, o arsivi olusturmak icin bayaa bi zaman harcamistim yoksa paylasimda para veya iphone telefon  soz konusu bile olmazdi :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

underzero hoca takas yapalım istersen 50GB a 20 gb:) farklı tarz müzikler zevkimdir. neler var görebilirmiyiz burdan :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    evet evet takas yapin bende mayrip den alirim :))

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek
    Potansiyel_Virus bunu yazdı:

ustune kayit yapmak icin ozgun yada protest enstrumantal muzik arsivi arıyorum buldum bikactane ama dede efendiden kalma isime yaramaz.bide merak ettigim sarkidan sozleri yani soyleyeni silebilirmiyiz muzige zarar vermeden ?

içersinde bilindik enstrümantal parçalar var .. gülpembe , hastane önünde incir ağacı , vs.  belki işinizi görür ...

http://www.4shared.com/file/37613739/b4e023b9/FoN_MzikLeRi_by_ugr.html 

Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mayrip gelme ustume

bakayim bakalim ne kadarlik bi arsivim var hepsini bi toparliyayim haber veririm :) bi liste cikartalim olmayanlari takas yapariz

ama potansiyel_virus e vermemek sartiyla :)     

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 2629 Toplam Mesaj: 19