Enter Tuşunun Asci Karşılığı
-
Çözüm neymiş?
-
buzukatak bunu yazdı:
-----------------------------
Çözüm neymiş?
-----------------------------\x0d la oluyomuş hocam terminal : intermec cn3e
-
Peki şunu sorayım, Shift + Enter da mı yapılmıyor bu terminalde (ESC'in üzerindeki beyaz-siyah parçalı kapsüle benzeyen yeşilimsi tuşla birlikte Enter tuşu.)?
Yoksa bu şekilde işinizi görmüyor mu? Sanki kopyala yapıştır yapmanız daha zor gibi geldi bana alt satır geçişleri için.
-
buzukatak bunu yazdı:
Peki şunu sorayım, Shift + Enter da mı yapılmıyor bu terminalde (ESC'in üzerindeki beyaz-siyah parçalı kapsüle benzeyen yeşilimsi tuşla birlikte Enter tuşu.)?
Yoksa bu şekilde işinizi görmüyor mu? Sanki kopyala yapıştır yapmanız daha zor gibi geldi bana alt satır geçişleri için.
-----------------------------hocam kopyala yapıştır yapmıycamki .barcode scannera postamble tanımladım bunu her taramadan sonra kendisi ekliyo zaten. taradıktan sonra entera basıyo... dediğin yeşil+ enter olayını denemedim ama o normal alt+return döndürüyo sanırsam
-
lalada bunu yazdı:
enter karakterini nasıl yazarım alt+ bilmemne diye ve o karakteri kopyalayıp bi yere yapıştırmam lazım nasıl yaparım ?
-----------------------------Bundan dolayı kopyalayıp yapıştıracağını düşündüm :)
Nümerik klavyelerde doğrudan Enter işlem onayı olabildiğinden Shift + Enter 'a ihtiyaç duyulabiliyo bende kopyala yapıştır şeklinde tarif ettiğinden elle girişlerde kullanacağını sandım.