Epson Mu HP Mi ( Yazıcı )
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
HP alıyorum arkadaşlar.
çok thank you çok thank yok.
Bi önceki kartuşlum 3 sene gitti essan , bu da 2 sene falan gitse tamamdır işte :)
-----------------------------iyiymiş hocam fazla para bayılmaya gerek yok o halde :) benim kullanan arkadaşlar demek ki nazik kullanmamış :|
-
hayırlı olsun hocaaa
-
umarım hp aldıgına bıgun pısman olmazsın.epson kullanmadım yorum yapamam ama bı daha hp yazıcı almayacagıma emınım
-
Çok teşekkürler arkadaşlar , İnşaAllah pişman olmam.
HP hem adını duyurmuş hemde garanti vs süreci sıkıntısız diye biliyorum.
Eski yazıcımda HP idi , aslında halen sağlam sayılır ama yaptıkları bıkkınlık verdi artık :) değiştirme kararı verdik..
Onuda yapacak birşey bulamazsam üç beş kuruşa yollarım birine :) , ( HP PSC 1410 )
yeni kartuş alındı mıydı tamamdır.
varmı gönüllü :))
-
hocam almadan önce bi daha düşün. ben şimdiye kadar 3 farklı hp yazıcı kullandım. hepsinin de kartuş derdi vardı. gerçi bi süre sonra kendimiz doldurmaya başladık ama yine de bazen kartuşu tanımıyo felan... lazer al derim hocam. 3 tanesini de nasıl aldık ama; 1. sini aldık kartuş bozuldu 50 lira dediler :| gittik 150 liraya yeni yazıcı aldık. 2. sinin de kartuş gitti 3. yazıcıyı aldık. (: yani anlayacağın kartuş bi dert oluyor.
-
bence yazıcıdan çok kartuşa önem vermeliydin bendede hp var ve hiç memnun değilim
1 kartuş kendim doldurmama rağmen siyah 2 kere renkli 1 kere orjinal sıfır kartuş alıp değiştirdim
2 driver ve software dan nefret ediyorum sadece driver yükleyeyim çalışsın demiyor illa soft da yükleyecen diyor çok uzun sürüyor ve diskdeki boyutu yüksek görende esastan bir şey yüklüyor sanar
bu eksi olan en göze batan 2 yönü ki eğer ben bir daha kartuş sorunu çıkarırsa direk değiştirmeyi düşünüyorum bence gidip doolankartuş inceleseydin ve ona göre bir yazıcı alsaydın ki hatta bazı sitelerde (dolankartuş satan sitelerde diyeyim) dolankartuş+yazıcı olarak satıyorlar ve fiyatlar gayet iyi oluyor artık aldıysanda hayırlı olsun umarım pişman olmazsın
-
Hp kalite kullanım teknik servis bakımından iyi hocam sana sorun cıkarmaz . alacağın cihazı iyi seç fiyakalı bişi olsun diyorsan yanlışım yoksa all serisi var onlar bayağı kullanışlı :)