Equilibrium Hdrip 400 MB / The Pursuit Of Happyness Dvdrip 400MB
-
Equilibrium matrix cakmasi bi film efektleri Matrixte gibi yapmaya calismislar adamlar, ben cok begenmedim bide equilibrium icin Matrix neymis lan deyeni ilk kez goruyorum ve sasiriyorum ...
The Pursuit off Happyness super bir filmdir ikisinin arasinda kalmisaniz ( hangisini indiriyim diye ) bunu tavsiye ederim en cok etkileyen filmlerde yer alir zaten film chris gardner diye birinin gercek hayat hikayesini anlatiyor
-
Hotfile da platinium olmuş hesaplarımdan biri. indirinde para gelsin:D
-
saol kardeşim
-
Extracting The.Pursuit.Of.Happyness.2006.DeWTurk.Release\The.Pursuit.Of.Happyness.2006.HQrip.x264.DeWTurk.mkv Error: CRC mismatch in file "The.Pursuit.Of.Happyness.2006.DeWTurk.Release\The.Pursuit.Of.Happyness.2006.HQrip.x264.DeWTurk.mkv" in the archive "C:\Documents and Settings\sedate\Belgelerim\Downloads\BACK.T.P.Of.H.part1.rar"
böyle bi hata veriyor zipten çıkarırken neden olabilir?
-
Equilibrium izlemiştim matrix çakması olduğunu biliyorum... diğerini bi inderelim madem güzel diyorsunuz ;:)
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
Extracting The.Pursuit.Of.Happyness.2006.DeWTurk.Release\The.Pursuit.Of.Happyness.2006.HQrip.x264.DeWTurk.mkv Error: CRC mismatch in file "The.Pursuit.Of.Happyness.2006.DeWTurk.Release\The.Pursuit.Of.Happyness.2006.HQrip.x264.DeWTurk.mkv" in the archive "C:\Documents and Settings\sedate\Belgelerim\Downloads\BACK.T.P.Of.H.part1.rar"
böyle bi hata veriyor zipten çıkarırken neden olabilir?
-----------------------------
banlıydım görmedim kusura bakma.
crc hatası almışsın... sağ tıkla dosyaları çıkart - extract files- de.
sol alt tarafta bi kutucuk wardır. keep broken files, yada bozuk dosyaları koru.
onu işaretle tamam de. hata werir ama açılır.
eğer film tamamen olmazsa 1. partı tekrar indir. -
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------Hotfile da platinium olmuş hesaplarımdan biri. indirinde para gelsin:D
-----------------------------indiriyorum hacı platinyumun düşmeden para kazan biraz ;)