Erasmus (Staj)
-
work&travel in avrupa uyarlaması gibim birşey herhalde staj erasmusu
inş seneye bende workandtravelle amerikaya gitcem
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
work&travel in avrupa uyarlaması gibim birşey herhalde staj erasmusu
inş seneye bende workandtravelle amerikaya gitcem
-----------------------------Tam olarak work&travel gibi değil aslında.. Work&Travelda gidip işçi olarak çalışıp para kazanıyorsun artık balık mı ayıklarsın,garsonluk mu yaparsın bilemeyiz..
Ama Erasmus Stajında okuduğun bölümle yani kariyerinle alakalı bi şirkette staj yapıyorsun,şirketler genelde para vermiyor ama cuzi bi miktar verenlerde var tabiki, sonuçta sen para kazanmıyorsun, stajını yapıyorsun ve harcamaların giderlerin vs için AB sana aylık belli miktarda para veriyor-ki bu miktar gittiğin ülkeye göre değişir-.----------------
RaCiNGeR
:) :) biraz değişmiş hocam işler, ki böylesi dahada güzel oldu yurtdışında staj yapıp hem avrupayı felan geziyorsun daha iyi oluyo bence :)
-
Evet konu baya bi hit almış neyse yaptığım araştırmalar ve uğraşlar sayesinde baya bi bilgi topladım. Bu arada o racinger denilen arkadaşa sesleniyorum "sen eskisin galiba :)" neyse evet arkadaşlar not ortalaması 2.00'ın üstünde olacak tabi dil sınavından da hatrı sayılır bişeyler almanız gerekiyor üniversitenin yaptığı sınav ve deli vocab isteyen bir sınav speaking ve writing sınavları da var haberiniz olsun hazırlık sınıfında aldığım 83 ortalamaya güvenerek girecem artık sınava neyse işin en önemli kısmı şirketin kendinizin bulması en önemlisi buydu bunu da hallettim büyük bir klinik şirketin genel müdürüyle iletişim kurcam yakında kabul mektubunu aldıktan sonra gidip stajımı yapcam şirket avusturyada bölümü kimya yada biyoloji olanlar yada bunlarla ilgili çalışmak isteyenler benimle irtibata geçerse onlar için de "belki" birşeyler ayarlayabilirim.