Erdem Tekeli‘Nin İlk Video Klibi Soluk
-
sesi beğenmedim de hacı klip güzel olmuş
-
ses pek iyi sayılmaz, yavaş okuyunca daha da bozmuş. klip filan iyi ama. umarım başarılı olur.
-
Klip güzel, ses te ii aslında. Tek sorun ses sanki enstümanların altında kalmış gibi. Sesin biraz daha üste çıkması lazım. Bu bir yapım hatası gibi. Yoksa genel anlamda beğendim. Güzel.
-
hocam adamda ses sıfır
cızırtılar var
klip güzel
-
Google bunu yazdı
bence çok başarılı hocam kaç oldu dinlediğim sayamadım.
Guzel :) Sarki burada farkli yorumlandi daha farkli kayitlarini dinlemistim. Ses konusunda kotu diyenler diger muziklerini de dinleyebilirler belki fikirleri degisebilir.
Bu sarkinin sozleri bence cok guzel. Kliple beraber tam oturmus durumda.
Diger sarkilari icin: http://erdemtekeli.com/
PS: @MatrixNeo
Evet hocam oz kuzenim.
break tarafından 08/Oca/13 22:48 tarihinde düzenlenmiştir -
her gun 2 cig yumurta icmesi lazim
-
__hsyN__ bunu yazdıkorhan bunu yazdı
du la benım abımde ünlü böyle, yalan dünyayı izleyin orda çıkıo arada.:)

severek izliyoz :) seneye cebit'e getir hocam ben de gelicem tanışırız :)
Her gördüğümde bizim TBT'deki müridin abisi diyorum ortamdakilere :D
-
Türk müziği neden gelişmiyor biliyor musunuz ? bu sektörde bişeyler yapmak isteyen abilerimiz ablalarımız yukarıya doğru yürüyen merdivende aşağıya koşuyorlar. Saygılar sevgiler.
-
Bazi yorumlar olabildigince kirici sahsen... Burada muridin biri olsa bu klibi yapan ayni yorumlar olmazdi, kotu bir deyim olacak ama saksakcilar dolardi... Daha once birkac arkadasin kayitlari falan vardi orada da yorumlar vardi vay soyle iyi vay boyle iyi. Adam ugrasmis emek vermis hobi olarak yaptigi iste son noktaya ulasmis hala daha gereksiz yazi yazanlar olmus. Madem yaziyorsun usturuplu yaz bilgilendirici yaz igneleyici degil. Sevgilerini saygilarini sunan sanki bana duayen :) Neyse sagolun yinede...
-
ben sevdim ama geçen gün dinlediğimde hiç hoşuma gitmemiş yarıda kapatmıştım aslında olay şu ki bu gibi şarkıları beğenmek için belirli bi psikolojide olmak gerekiyor sanırım