folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Erdoğan"Dan Ermeni Sınırı ŞARTI

Erdoğan"Dan Ermeni Sınırı ŞARTI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

akp yi tanıyalım  : buadamlar kamuoyunda hezeyan yaratacak hassas mevzular için ortaya asıl yapmak istediklerinin söylentisini atarlar bu şekilde kamuoyu bir süre bunu tartışır , birbirlerine girerler daha hiçbirşey yok ortada gibi görünür, akp karşıtı taraftarı herkes "ulan acaba" demeye başlar, kafalar iyice karışıp paranoya dibe vurduğunda biz böyle birşey demedik derler ve birkaç ay sonunda, konu unutulup yeni bir facia tablosu yolsuzluktur, vatan satışıdır milletin oha diyeceği yeni birşey ortaya çıktığında, çıkıp yine ilk dediklerini yaparlar. bu şekilde kimsenin artık itiraz edecek mukavemet gösterecek hali kalmamıştır zaten insanlar birbirine girmiş roundun kaybedildiğini içlerine sindirmişlerdir.

bu adamlar ermenistan sınırını açacaklar azerbaycan fln salladıkları yok , şimdi oluşan kamuoyu tepkisini birkaç ay geçiştirip yeni bir hezeyan yaratacak hadise çıkardıklarında millet daha ona nasıl olur böyle birşey derken bir gece ansızın bakmışın sınırlar açılıvermiş sabaha karşı 4 de mesela. 

bunun adı siyaset değildir, bunun adı psikolojik savaştır. 

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bazı mürdler tayyip ne dese inanıyor hayret ediyom, bak şuraya yazıyorum isteyenle de istediği iddiya girerim bu adamlar ermeni sınırını açacak ne pahasına olursa olsun, çünkü sahipleri öyle buyurdu. ne dese yaranamıyomuş, yaranamaz tabi  hem amerikancı hem yobaz olduktan sonra isterse 100 mt yi 3 sn de koşsun ...

şimdi akp yi savunacak olanlar biyere not alsın diyeceklerini 2-3 ay sonra konuşalım. bakalım ermenistan karabağdan çıkmışmı, sınır açılmışmı , Türkiye karşılığında ne vermiş ? kıbrıs hala yerindemi , memleket halaa tek parçamı .... 

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

POLECAT bunu yazdı:
    -----------------------------
    xz bunu yazdı:

bazı mürdler tayyip ne dese inanıyor hayret ediyom, bak şuraya yazıyorum isteyenle de istediği iddiya girerim bu adamlar ermeni sınırını açacak ne pahasına olursa olsun, çünkü sahipleri öyle buyurdu. ne dese yaranamıyomuş, yaranamaz tabi  hem amerikancı hem yobaz olduktan sonra isterse 100 mt yi 3 sn de koşsun ...

şimdi akp yi savunacak olanlar biyere not alsın diyeceklerini 2-3 ay sonra konuşalım. bakalım ermenistan karabağdan çıkmışmı, sınır açılmışmı , Türkiye karşılığında ne vermiş ? kıbrıs hala yerindemi , memleket halaa tek parçamı .... 

tmm girelim iddaaya ben diyorumki başbakan ın dediği gibi ermenistan-azerbaycan ile mutabakat sağlanmazsa kapı acılmaz diyorum sende gördüğüm kadarıyla mutabakat olmadan acılacak diyosun ben eğer kaybedersem kendimi ab ye girene kadar banlatcam. aynı şeyi snde yapcakmısın ?

tamam hj öyle olsun , bu iddiayı kazandığıma sevinmeyeceğim yanlız. Ermenistanla ilişkileirn "normale" dönmesinin şartı, işgal ettikleri Türk topraklarından çıkıp soykırım yalanını koz olarak kullanmaktan vazgeçmeleridir, bu da demektir ki biz artık Türkleri düşman olarak görmüyoruz , e ozaman istedikleri sınır kapısı olsun hatta buradan göç ettirilen vatandaşlarının malını mülkünü de ödesin Türkiye derim, dost olalım geçmişi unutalım yaralarımızı saralım tamam bunlar hoş fikirler belki ama tek taraflı olmuyo bu işler. Bunlar gerçekleşmeden verilen her taviz ihanettir benim gözümde. 

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

POLECAT bunu yazdı:
    xz bunu yazdı:

tmm girelim iddaaya ben diyorumki başbakan ın dediği gibi ermenistan-azerbaycan ile mutabakat sağlanmazsa kapı acılmaz diyorum sende gördüğüm kadarıyla mutabakat olmadan acılacak diyosun ben eğer kaybedersem kendimi ab ye girene kadar banlatcam. aynı şeyi snde yapcakmısın ?

"Türkiye - Ermenistan ilişkilerinin normalleşmesi için kapsamlı bir çerçeve üzerinde mutabık kalındığını ve bu kapsamda bir yol haritası belirlendiğini açıkladı"  

http://www.milliyet.com.tr/Dunya/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=1086478&Date=23.04.2009&b=Ankara:%20Erivanla%20mutabakat%20saglandi&KategoriID=2&ver=53

al sana bugünkü haber sana ve tüm akp ye inananlara kapak olsun , nerde hani mütabakat hani azerbaycan hani millet hani ????

beklediğimden de çabuk oldu itiraf edeyim bir süre halkı oyalarlar bir süre laf salatası yaparlar dostluk kardeşlik msgları sallarlar diye düşünüyordum  buna göre ne yazıkki iddiayı kazanmış sayılıyorum. AKP şartsız şurtsuz ermeni tehtidine teslim oldu ve azerbaycanı satmaktada dakka tereddüt etmedi "beklendiği gibi" davrandı yani.  Dediğin şeyi yapmanı bekliyorum , TBT den kendini banlatmanı yani madem böyle bir iddia attın ortaya gereğini yaparsın artık ... Ancak sonuca sevinmedim TBT ye yazıp yazmaman umrumda değil ama ermeni piçine Türk milletinin böyle koyun gibi teslim edilmesi tehtidlerine boyun eğdirilmesini içim kaldırmadı. 

@ student,  hocam sen ne diye bu akp yi savunup duruyosun ya , aklın başında mı ? bak bugün olanlara bir kere bak ya , yaşını başını almış da adamsın hiç mi bişey anlamadın olan bitenden ?  fatihack özellikle sana kapak olsun bu madem!!

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 3893 Toplam Mesaj: 25