folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Erdoğan‘In En Uzun Günü (Belgesel, +1 TV)



Erdoğan‘In En Uzun Günü (Belgesel, +1 TV)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2008
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

     

    Al benden de o kadar hocam.

    Benimde en çok kafamı karıştıran konu, bu adam vatan haini ise, bütün kadrosu vatan haini ise bu kadar yapılan yatırımlar, bu kadar yapılan hizmet kime ve hangi plana ait ?

    Vatan haini ve hırsız olsalar 11 senede çok kolayca milyar dolarları vurarak piyasadan sıvışamazlarmıydı..

    adamlar sadece hırsızlık üzerine yogunlassaydı, 11 senedir iktidarda kalabilir miydi gercekten ? ki akpnin bunca zamandır basta kalmasının en büyük sebeplerinden ikisi : bas örtüsü ve din tüccarlıgı.

    muhalefet liderinin kasetini medyaya servis edip, daha sonrasında "bunlar özel degil genel" diyecek ve nihayetinde de kendi bası yanınca "bakınız bunlar sayın baykal'ı da böyle devirmisti" diyecek kadar gözü dönmüs bir zat var basımızda. bu milletin en büyük zaafı din. ne tuhaftır ki iffetine son derece önem veren bu ülkede cocuk gelin sayısı akp döneminde fırladı gitti, cocuk tacizcilerine ve tecavüzcülerine yapılan aflardan bahsetmiyorum bak.

    Ukrayna'da olan olayları gurula, görüyormusun bir ukrayna kadar olamadık diyecek adamlar var bu ülkede.

    İstanbul'da isyan çıksa, referandumla rusya'ya yada başka bir ülkeye bağlansa istanbul, yemin ederim hükümetin devrilmesine karşı istanbul'u bile gözden çıkaracak insanlar var bu ülkede..

    O yüzden yazdığım ilk yorumda, Trt haber'deki programı izlemelerini önerdim arkadaşlara.

    insanların yarısından cogu akp zorbalıgından ve rte diktatörlügünden bıkmıs durumda, "EVET" mühürlü oy pusulaları ve ölülere oy kullandırtma yetenegi olan akp'yi bu ülkeden siktir etmek icin her seyi göze alır olduk, dogrudur.

    Yapılan yatırımlar ve ülkenin 11 senede yapmış olduğu reformlar vs. hepsi ortada..

    Faizler düşmüş durumda, bugün anadolu yakasından avrupa yakasına 1 saatte kolayca gidebiliyorum..

    Terör durma noktasına gelmiş(ülke elden gidiyor tavırlarını bir kenara bırakmak lazım 2 senedir çatışma haberi izlemiyoruz çok şükür).

    Bütün bunları görmeyipde, akp'yi desteklememem için hiçbir neden yok.

    evet terör durdu, yakında doguda özerklik ilan edilecek, mutlu musun bundan ? mutlu musun bebek katilinin dev posterlerini üniversitelerde, meydanlarda görmekten ? mutlu musun bu hükümetin cumhuriyet bayramı kutlamalarına izin vermeyip teröristlerin halay cekmesine göz yummasına ? ne demek bırakmak lazım ya, ne kadar da rahat atıp tutuyorsunuz oturdugunuz yerden. dogu da bu ülkenin bir parcası degil mi ? apoyla pazarlık yapan da senin basbakanın, ona vaatlerde bulunan da senin basbakanın.

    Yolsuzluk operasyonu falan, bunlar kesinlikle yüzde yüz objektif bir şekilde halka yansıyan bir olay olduğunu düşünmüyorum..

    su cümleyi okuduktan sonra zaten yaptıgım diger acıklamalara harcadıgım zamana acıdım, Allah sizlere akıl fikir versin. yüzünüze tükürülse yarabbi sükür dersiniz siz. hırsız sevicileri sizi.

    Dün yolsuzluk yapılıyor diye operasyon yapan adamların niyetinin yolsuzluk olmadığı, milli güvenlik meselesini bütün dünya'ya hiç utanmadan arlanmadan, şerefsiz haysiyetsiz bir şekilde servis ettiklerinde anlaşıldı zaten..

    tabi ya, sen onca sene cemaatin adamlarını ülkenin kritik kurumlarına yerlestir, sınav sorularını caldır, milli güvenligi saglayama, bu kadar önemli bir toplantıya karsı önlem alma, sonra da sucu yolsuzluk operasyonunu gerceklestirenlere yap. he lan he, öyle. cemaatin gücü de bir yere kadar, gizli ve arındırılmıs bir odada ortam dinlemesi yapmak cemaatin yiyebilecegi bir bok degil. bunun icin dıs ülke istihbaratlarını arastırabilirsin. velev ki cemaat yaptı, suc tamamen akp hükümetine aittir. milli güvenligi tehlikeye atacak kadar bu adamları kim sızdırdı, cehape mi ? ben mi sızdırdım amk ?

    Allah: bu kuyruğuna basılmış köpek gibi nereye saldıracağını şaşıran, sarıgül, kılıçdaroğlu ve fethullah gülen cemaatinin şerrinden korusun memleketi..

    Allah asıl sizin cahil beyinlerinizden korusun bu ülkeyi, eger gercekten Türk milletinin verilmis sadakası varsa, ustanız da onun kuklaları da önce belediye secimlerinde, pesine genel secimlerde yara alacak ve hic yıkılmayacak sandıgınız o hırsız imparatorlugu bir gün yıkılacak. bir gün adaletin tecelli edecegine inanıyorum, o savundugun adamların yüce divanda yargılanacagı zamanı da bekliyorum. sarıgül'ün veya kılıcdaroglu'nun hickimseye saldırdıgı yok, saldırganca yorum yapan, oy icin canlı yayında aglayan sizsiniz, hırsızsınız, bu ülkenin askerini vurdurmayı göze alacak kadar katilsiniz, "camide icki ictiler" yalanını meydanlarda bagırıp cahil kesimi gazlayan, yalan oldugu anlasılınca da acıklama yapamayan ama türbeye roket atmayı göze alan sizlersiniz, yobazsınız ve din tüccarısınız.

    insallah bu adamlar gider de senin cocugun da daha umutlu bir gelecekte dogar. simdi ne desek bos, gözleriniz o kadar körlesmis ki, rte'yi peygamber mertebesine getirmissiniz, göz göre göre yapılan yanlısları, onaylanan ses kayıtlarından utanmaz olmussunuz.

     


    %40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Kasım/2013
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı

    Part 1 : http://tvarsivi.com/?y=570&z=2014-03-28%2021:30:00

    Part 2 : http://tvarsivi.com/?y=570&z=2014-03-28%2022:00:00

    burdan izlemek isteyenler izliyebilir...

    Twitter üzerinden birazdan paylaşıma sunulur.

    hoca 3 dakikada bir eror veriyor video :D

    net bir tuhaf yani

    şöyl ağız tadıyla izlenecek bir yer yokmu

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2007
    Erkek

    kayıt yokmu


    Aslında hepimiz eksiğiz biraz Leylası olmayan mecnunlarız Ne sıcacık bir ismail abimiz var. Nede kötü zamanda Yanımızda olan İskender babamız Ne mahellemizi mahalle yapan Erdal bakkalımız ne her kapıyı açan yavuz abimiz nede bize doğru yolu gösteren dedemiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2009
    Erkek

    erdoğan'ın en uzun günü

    http://www.dailymotion.com/video/x1katpo_can-dundar-in-hazirladigi-17-aralik-belgeseli-erdogan-in-en-uzun-gunu-bolum-1_tv

    http://www.haberartibir.com.tr/can-dundarin-hazirladigi-17-aralik-belgeseli-erdoganin-en-uzun-gunu-bolum-2-video,1902.html

    http://www.haberartibir.com.tr/can-dundarin-hazirladigi-17-aralik-belgeseli-erdoganin-en-uzun-gunu-bolum-3-video,1903.html

    Carlsaganandcat tarafından 29/Mar/14 00:34 tarihinde düzenlenmiştir

    9200 feetde alınan ilk nefes...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Muqi bunu yazdı

    erdoğan'ın en uzun günü

    http://www.dailymotion.com/video/x1katpo_can-dundar-in-hazirladigi-17-aralik-belgeseli-erdogan-in-en-uzun-gunu-bolum-1_tv

    devamı yok mu laa bunun :-))


    Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2009
    Erkek

    edit:linkler ilk sayfaya eklenmiş

     

    adeleks tarafından 29/Mar/14 00:41 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2007
    Erkek
    kısım 1
    https://mega.co.nz/#!I0plRajA!lWFoqWzC7Tz1fK0DSKuSkP7HgRdn5Urgh8p6pGp1-yI

    kısım 2
    https://mega.co.nz/#!ws4RlCxT!_rsLwBnQLrg5q5H3WX3L8sW4KHYK8FHZmFDEcUqUuzU

    kısım 3
    https://mega.co.nz/#!F4YxTD5Q!IvanCForizXdSXPxEeU93TC-i9cl78GgYThgmpTKu70

    kendi internet sitelerinden çekilmiş hali.

    "We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 5572 Toplam Mesaj: 39