Erdoğan"In YOUTUBE"De İzlediği Video...
-
münferit bir olay değil.chp zihniyeti kökten böyledir.ortadaki tek münferitlik, ordaki abilerin türbanlı bayanı savunmasıdır.bazen çıkıyor böyle işte.
-
müridlerden birinin bir müride " bu müridi siteden banlayın, göz zevkimi bozuyor" demesi gibi olmuş :::))
o ukala mürid için tbt yi suçlayamazsınız demi ?
chp suçsuz mu ? hayır. herkes suçlu onlar başa gelse onlar da sömürür..şimdi de sömürülüyor :S
-
CHP liler hristiyanmı olsun onlarda müslüman başörtü takabilir ama bunu sembolü haline getiren bu ülkede sadece kendilerini müslüman zanneden dümbük AKP utansın.
-
hala akp'den medet uman arkadaşları görüyorum ve üzülüyorum
-
samanyolu habere sesleniyorum... bu mesajımıda 'tayyibin TAHRIBAT'TA okudugu yorum' olarak yazsınlar
Sizin gibi ayrılıkçıları , ne idügü belirsizleri , millete durmadan afyon basanları , milleti birbirine kışkırtanları , akpyi , chpyi , dtpyi , alayını bir edip yakıcaksın...sizin gibi sömürücülerden,ayrılıkçılardan, bıktı usandı artık millet
-
way be rte bile youtube a girio ttnet in engellemsine rağmen:D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------TÜrkiyenin başbakanı yasaklanan sitedeki videoyu izliyo ben oraya takıldım :)=
-----------------------------hea bende :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Muhuahhaha :)
İyiki Hindistan gezisi sırasında yutuba girmiş; Yoksa baykal başbakana dava filan açardı. Yasaklı siteye girdi diye xD
-----------------------------hacım iyi oku :D
Başbakan Erdoğan Hindistan yolunda gazetecilerle sohbetinde, 6 aydır yasaklı olan video paylaşım sitesi Youtube’dan söz açılınca, "Ben giriyorum, siz de girin" dedi. Bilişimciler, Başbakan’ın kendi hükümetinin koyduğu yasağı deldiğini belirttiler.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10418594.asp?top=1