Erepublik - Online Oyun
-
Erepulikte eTürkiye'nin vatandaşı olabilirsiniz ayrıca işe girme, savaşma, şirket kurma, parti kurma, oy kullanma hakkınız var. Şuan oyunda Türklerin sayısı az ve yakında Dünya savaşı çıkacak, sayımızı arttırmamız gerekiyor, sizide bekliyoruz.
www.erepublik.com ////// Eğer aşağıdaki adresten kayıt olursanız, 6. seviyeye geldiğinizde altın kazanırım
http://www.erepublik.com/en/referrer/anemo
-
site kullanıcı çekmek için güzel taktik kurmuş
-
nası bişi hocam bu
ogame tarzı mı
ayrıca sadece 2 tane dil secenegi var sitede :|
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------nası bişi hocam bu
ogame tarzı mı
ayrıca sadece 2 tane dil secenegi var sitede :|
-----------------------------günde bir kere girmeniz yeterli. Şuan, Central Greece i almaya çalışıyorlar. İlerisi için konuşursak, 250 kişiyle iktidar olunabiliyo, parti kurup hükümeti almak hayal değil
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
site kullanıcı çekmek için güzel taktik kurmuş
-----------------------------hic sorma acayip sardı, şu sıralar herkes üye topluyo, savastan sonra dagılan ekonomiyi toplamak icin yeni üyelere ihtiyac var
-
söylemeyi unuttum Turkey, Eastern Anatolia daha avantajlı , o bölgeyi seçin
-
ref link yasak
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
ref link yasak
-----------------------------http://www.tahribat.com/rulelist.asp nerde yazıyor?
Gizli referans vermeyle karıştırıyor olabilirsin.
-
tam anlamadım ben sen şimdi milletvekili falan mısın :D
savaş nası oluyo kafana göre saldırabiliyon mu
neyi yonetiyoz herkesin bi bölgesimi var ülkede
-
ref link ref link ref link ref link ref link ref link ref link ref link ref link
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------tam anlamadım ben sen şimdi milletvekili falan mısın :D
savaş nası oluyo kafana göre saldırabiliyon mu
neyi yonetiyoz herkesin bi bölgesimi var ülkede
-----------------------------hayır seviyem daha cok yeni 8. seviye, savaşa hükümet karar veriyor. İlk olarak sadece işte çalışıyorsun. Bölge yönetmek değil, sadece istediğin ülke ve bölgede yaşıyorsun. Normal bir ülkede ne varsa bu oyundada var.