folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ergenekon Davasi - Umraniye Bombalarinin Sirri + Video

Ergenekon Davasi - Umraniye Bombalarinin Sirri + Video

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    gün gelir hesap döner!

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------
    gün gelir hesap döner!
    kanarya döner kartal gömer.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Witcher
    Witcher's avatar
    Erkek
    Bu video nasıl dışarı sızdı? Ya bazı sesler montajsa? Hani komutanlara yapılanlar gibi. Ergenekonun yalan olmadığının kanıtı bunlar. Bir şeyler var devletin içinde 2 grup var kötü ve iyi belkide ikisi de kötüdür. Birbirlerine karşı ses kayıtlarıyla videolarla saldırılarda bulunuyorlar. Biri dava süreciyle ilgileniyor. Biri ülkede karışıklık çıkarmaya çalışıyor. Olan bitenden askerinde mitinde emniyetinde haberi olmalı ama elleri kolları bağlı mı yoksa?

Evet normal değilim :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bilir kişiler tarafından inceletmeli kriminal labaratuvarlarda filan bağımsız olacak tabi gerekli sonuc çıkarılmadı şunun gibi olmasın

deniz feneridavası yargılanan devlet suç unsuru yoktur raporu veren yine devlet  böyle olmassa incelenebilir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Witcher bu kayitlar zaten emniyetin resmi kayitlari.Ayrica videonun bilirkisi tarafindan incelenmesini talep eden sanik avukatlari.Yani Ergenekon tertibinden iceriye alinan insanlarin avukatlari bu videonun bilirkisi tarafindan da incelenip olayin netlesmesi taraftari.Yani avukatlarin hazirlayip mahkemeye sunduklari bir video degil.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işte darbe meraklıları görsün bakalım karanlık odaklar ülkeyi ne hale getirmek istemiş.

Darbe isteyenleri çok merak ediyorum. Sıkıyönetim zamanı bir yakınını akrabasını olaylarda kaybetse yine de darbeye gönül verebilecekmi ?

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Darbe isteyenler kim hocam ? Ben bugune kadar hic darbe yanlisi gormedim , birileri kendi calip kendileri oynuyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Darbe isteyenler kim hocam ? Ben bugune kadar hic darbe yanlisi gormedim , birileri kendi calip kendileri oynuyor.

hocam şunları kastediyorum ergenekon süreci esnasında cumhuriyet mitinglerinde "ordu göreve" pankartları asıp, suçluluğu mahkeme dosyaları ile ispatlanmış kişileri hala vatansever ilan edenlere benim sözüm. Burada da böyle şeylere meyilli birkaç kişi var mesajlarından anlayabiliyoruz. İğneli sözlerim onlara zaten. Tabi herkesin kendi düşüncesi bişey diyemeyiz. sadece tepkimizi demokratik şekilde dile getiririz...

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek
    valla hacılar ben videoyu indirdim.ne olur ne olmaz.

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hocam ordu goreve pankarti acan ekip vakti zamaninda cesitli istihbarat birimleriyle iliskileri kanitlandigi icin ulusalci cepheden ihrac edilen bir ekiptir.Dergileri Turksolu dergisidir. Gokce Firat isimli sahsi arastirabilirsiniz baslarinda bu vardir. Ayrica Erkin Yurdakul isimli gencte bu hareket icinde bulunmus ve gercegi ogrenince icinde bulundugu ihanet yuzudnen kendisini dergi binasindan asagi atarak intihar etmistir.

Isin dahada tuhaf noktasi "ordu goreve" pankarti acarak , irkci soylemleriyle unlu Tursolu ve kadrsou Gokce Firat ,ergenekon tertibi sonrasinda susmus kalmistir.Zaten adi bile girmemistir iddianameye :) ...Sonralari ulan bunlar darbe istiyorlardi ama bu adamlar iceri alinmadi ve bu adamlar ergenekon tertibine karsi hic yazi yazmiyorlar homurdanmalarindan sonra ,birkac makale yazarak ergenekon olaylarini elestirmeye basladilar :) ...Aslinda gecmis hakkinda neleri bildiginize ve olaylari genel olarak kavrayabilmenize bagli bu ergenekon tertibini anlayabilmeniz...

Toplam Hit: 5844 Toplam Mesaj: 38