Ergenekon Koca Bir Yalanmış
-
Ergenekon Davası tutuklularından emekli Orgeneral Hasan Iğsız, emekli Orgeneral Şener Eruygur, emekli Tuğamiral Alaattin Sevim, Teğmen Mehmet Ali Çelebi ve Merdan Yanardağ'ın tahliyesine karar verildi.
İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi, Ergenekon Davası tutuklularından emekli Orgeneral Hasan Iğsız, emekli Orgeneral Şener Eruygur, emekli Tuğamiral Alaattin Sevim, Teğmen Mehmet Ali Çelebi ve Merdan Yanardağ'ın tahliyesine karar verdi. -
Ergenekon davasının önemli isimlerinden İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, tahliye edildi. Perinçek ile birlikte mahkeme Hikmet Çiçek, Hasan Ataman Yıldırım, Oktay Yıldırım ve Levent Ersöz için de tahliye kararı verdi. Ergenekon'da müebbet hapis cezasına çarptırılan Doğu Perinçek için mahkeme tahliye kararı verdi. Mahkeme Perinçek dışında Hikmet Çiçek, Hasan Ataman Yıldırım, Oktay Yıldırım, Levent Ersöz için de tahliye kararı aldı.
ergenekonculara söylemediğini bırakmayanlar nerdeler?
-
Söylediğimizi araştırıp edip söylemiyoruz ki. Herkes herşeyi söyler bu günde(Kendimi dışarıda tutmuyorum). Daha çok okumaya, çizirttirmeye alışmak lazım.
-
Subtitle bunu yazdı
Söylediğimizi araştırıp edip söylemiyoruz ki. Herkes herşeyi söyler bu günde(Kendimi dışarıda tutmuyorum). Daha çok okumaya, çizirttirmeye alışmak lazım.
-
SEDAT PEKERDE SERBESTMİŞ :)
-
Seçimler yaklaştı.
-
Sedat peker serbestse birilerinin başı büyük dertte diye düşünüyorum
-
Türk Milletinin gözü aydın fena geliyorlar ama hee doğu perinçeği dinledim de kınından çıkmış kılıç gibib kökünün kazıyacağız diyor
-
veli küçük ü bırakmamışlar nedense..
unbalanced tarafından 10/Mar/14 21:19 tarihinde düzenlenmiştir -
bu akpnin oyunu olabilir hacı
maksat chp nin oyu bölünsün
oylar işçi partisine gitsin
çünkü tgbliler işçi partililer çok destek verdi bu silivridekilere
başbuğ fln gibilerde işçi partili oldu gibi duruo
karışık işler
ne bok olduğu belli değil -
HolyOne bunu yazdı
Sedat peker serbestse birilerinin başı büyük dertte diye düşünüyorum
Kin ve nefret dolu olduğunu biliyorum.
Birkaç ay sessiz kalıp,yeni doğan çocuğuyla meşgul olur.Sonrası malum.
Çok işi var çoooook... -
amk ülkesi.adamlar boku bokuna yattılar içerde.yaşanmaz bu ülkede.yarın bi gün senin yok yere içeri girmeyeceğin ne malüm
orda işi gücü olanlar ailesi olanlar ne yaptılar acaba.kurdukları bir iş çalıştıkları bi yer varsa hep bitti.bunların vebali bu akplilerde
ne kadar namazda kılsalar haram yemeselerde akp ye oy verdikleri için bu olaylar bu gereksiz yere hapiste yatmalar oldu.bunların cezasını diğer tarafta ödemeye hazırlanın ak boylar