Ergenekon Rezaleti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------
    Neyin ne olduğunu bilen yok,basın bilmiyor içeriden sızan 3-5 bilgi var ne kadar doğru tartışılır.Burada 16 yaş akp yalakaları hiç bir bok bilmeden ukalalık yapmışlar yine.yazık kine yazık
    -----------------------------

hocam ne demişler

akıl yaşta değil baştadır.

en önemliside şudur ;

ummadığın taş yarar baş.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yaşından olgun olsan  sazan gibi atlamazsın kocum

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    ergenekon'u savunanlara bakıyorumda, bu terör örgütüyle ilgili kanıtları falan görmeye gerek bile yok.ergenekon yoktur diye bas bas bağıran yalçın küçük'e bakıyorum.adamın abdullah öcalan ile resimleri var, üstüne üstlük kitaplarında kendisinden kardeşim diye bahsediyor, üstüne üstlük Atatürk'e hakarete varacak ithamlarda bulunuyor.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=149558

hadi savunanları geçtim.yahu konuşulanları hiç görmüyormusunuz ? bırakın o başbakan bu hükümet vs.vs. şu an hükümet önemli değil.önemli olan bir pislikten milletçe kurtulmaya çalışmamız.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=149552

bunlar yalan dimi ? danıştay saldırısını yapan şerefsizle veli küçük'ün yan yana resimleride yalan.herşey yalan.gözünüzün önüne bu paşaların suç üstü yapıldı bir video koyulsa komplo dersiniz.yahu bu kadar mı gerçekleri göremiyorsunuz.adamlar ülkeye zarar veriyor zarar.ötesi var mı ? belgeler var kayıtlar var.neyse.yakında hepsini göreceksiniz.çok merak ediyorum o zaman ne rengine bürüneceksiniz.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 3449 Toplam Mesaj: 14