Ergenekon"Da Kullanlılan Office Programı
-
müritler bugün en büyük operasyon gerçekleştrildi ve haberlerde bilgisayarlara el konuldu dendi ve herhangi bir kişinin bi word dosyasını ne kadar sürede okuduğunu öğrendiğimiz bi program varmış ya da kim ne kadar o dosyaya bakmış böyle bi program varmı?varsada biri upload edebilir mi?
-
bir word dosyasinin ne kadar sure acik kaldigini ne kadar suredir okudugunu bulan program :S ilk defa duyuyorum.
dosyanin ozelliklerinde olusturma tarihi, kayit tarihi son kayit tarihi falan var oradan belki bulabilir
veya
dosyanin uzunluguna gore standart bir okuma suresi olusturan bir program olabilir
hani bir satiri x surede okursa su kadar satirdan olustuguna gore y kadar surede okunur gibi birsey olabilir
-
Dosya Özelliklerinde,oluşturma ve değiştirme yer alır.
Bundan başka dediğin kapıya çıkan birşey bulamazsın. -
nekadar sürede okuduğunu tabikide tam anlamıyla öğrenemezsin .ancak döngü yani algoritma ile under hocanın da dediği gibi; hani bir satiri x surede okursa su kadar satirdan olustuguna gore y kadar surede okunur gibi birsey olabilir.olsa bile.
-
Ofisle pek aram yok ama birkaç sene önce bir word dosyasında gözüme çarpmıştı. Dosyanın düzenlenme süresi yani açık kalma süresi yazıyordu özelliklerinde.Dosyayı word'den açıp özelliklerine bakmak gerek.
-
Özelliklerinde dosyanın düzenlenme süresi yazar...
-
ama bunlar kanıt teşkil etmez msn logları gibi değiştirilebilir bilgiler olduğu için 2 yada 3. sınıf kanıt olarak geçer bu tür şeyler..
-
diyelim ki nekadar süre okunduğunu buldular herhangi bişekilde.. bununla ne yapacaklar anlamadım.
dosyada yazılanlara bakarlar. içerik eğer delil teşkil ediyorsa, hiç okunmasa da delildir.
vay ipne durup durup bunu mu okudun diyip iki kat mı giydircekler yani:)
-
tamam hocalar teşekkürler
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------diyelim ki nekadar süre okunduğunu buldular herhangi bişekilde.. bununla ne yapacaklar anlamadım.
dosyada yazılanlara bakarlar. içerik eğer delil teşkil ediyorsa, hiç okunmasa da delildir.
vay ipne durup durup bunu mu okudun diyip iki kat mı giydircekler yani:)
-----------------------------zuhahah onu bence suç bulamadıklarına yaparlar şifrelimi mi lan bu yazılar okurken şifremi çözdünde bu kadar saat bu açık kaldı diye sorarlar adama borumu ergenekon bu :|
-
kullandıkları program metaviewer imiş.