Ergenler Giremez Butonu Yapabilecek
-
kendinizi butonlayin yeterlidir, konuya bak :D
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
tuzla / şifa mahallesi gel sana veledi gösteriym hacı ?
-----------------------------tutmayın küçük enişteyi.salın gitsin.
-
XpertVision bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
tuzla / şifa mahallesi gel sana veledi gösteriym hacı ?
-----------------------------tutmayın küçük enişteyi.salın gitsin.
-----------------------------:D :D birazdan gelicek sanada biz tuzla çocuğuyuz dicek:D
adam dancırıs:D
-
sen en büyüksün yapma sen döversin bizleri
-
DevilKingtr bunu yazdı:
burayada lazım o ve türevlerinden nice 15 yaşındakiler var 30 yaşındaki insanla oturur muhabbet eder niceleri var bugünki gibi video yapıp buraya koyan şahsiyetler ve onu arza çıkaranlar explosive gibi ben seni döverim sen beni döversin muhabbetleri dönen
-----------------------------bu adam hala olayın farkında degil. bilader bak. o videoyu o eleman cekmemiş anlatabildimmi? sadece efectini yapmıs koymus. bizde 3-5 gerizekalı toplandık adamın ustune gulduk tamam?
-
ben buna katılmıorum çünkü ergen çağına rağmen çok olgun düşünebilen insanlar tanıyorum aynı şekilde yaşı kemale ermiş ama hala beyni 6 yaşında gibi çalışan insanlarda tanıyorum beyin yaşını ölçecek bişe olmadığı sürece buda olmaz ,)
-
Konu kapanabilirse sevinirim
istediğim bu tarz birşeydi ama konunun boku çıktı, herkes kafasına göre yorum yapmış kimisi boş demiş, kimisi bişey demiş, grafik bölümüne açtık daha ne
yapalım, konuya boş mesaj atanlara lafım. Neyse adminler silebilirlerse güzel olur.

-
irwa bunu yazdı:
ben buna katılmıorum çünkü ergen çağına rağmen çok olgun düşünebilen insanlar tanıyorum aynı şekilde yaşı kemale ermiş ama hala beyni 6 yaşında gibi çalışan insanlarda tanıyorum beyin yaşını ölçecek bişe olmadığı sürece buda olmaz ,)
----------------------------- -
Helyum bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
burayada lazım o ve türevlerinden nice 15 yaşındakiler var 30 yaşındaki insanla oturur muhabbet eder niceleri var bugünki gibi video yapıp buraya koyan şahsiyetler ve onu arza çıkaranlar explosive gibi ben seni döverim sen beni döversin muhabbetleri dönen
-----------------------------bu adam hala olayın farkında degil. bilader bak. o videoyu o eleman cekmemiş anlatabildimmi? sadece efectini yapmıs koymus. bizde 3-5 gerizekalı toplandık adamın ustune gulduk tamam?
-----------------------------ben zaten biliyorum çekmediğini neyi anlatmaya çalışıyorsunki akıllı adam :)
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------ONE MINUTE!:........ Arkamdan Konuşmassan Sevinirm Üstad Benim Konuyu Batırdın Bari Bu Konuya Karışma Hiç Yakışmıyor Senin Gibi Yaşını Başını Almış Birine