Erkek Arkadaşım Tarafından Aldatıldım
-
kimseyle konuşmak istemiyorum onu ben o kadar severken hiç nedensizce beni aylarca alatmış onu sevmekten başka hiç bir şey yapmadım kimseye farklı bir gözle bakmadım fakat o beni aylarca salak gibi kandırmış ona karşı ne en ufak kötü davrnadım nede üzdüm.
neden yaptı bana bunu,arkadaşlarım söyledi inanmak istemedim sonra kendiside söyledi itiraf etti,ve ben onu hala seviyorum.
-
4S kuralının hala geçerli olduğunu görmekteyiz sayın seyirciler :)
-
yanlış anlama ama profilinde erkek yazıyo !?
erkeklere güvenilmez.seni aldatması için bi sebep yok sadece 2 kızla çıkıyorum vs. hava atmak için
-
kızım biraz tetikte ol ya cocugun telini kontrol et , arkadaslarından bilgi al erkek boş bırakmaya gelmez yoksa sonu boyle olur
@edit: erkekmi la bu ?
-
benıde kız arkadasım altdatmıştı :D
4S :)
-
vallaha 3. kişi karışıyor hep işin içine bu seni aldatıylor bu sana yaramaz kıskançlar işte :) gözünle görsen bile sor bence
-
1938192389 km 2 toprak uzerinde birtek kisiye hayatini baglama...yasamana bak ;) "simdi sen gidiyorsun ya cehennemin dibine git" hesabi;)
-
yalnızlık ömür boyu yeah :|
-
Aldatılan sen değilsin, aldattığını sanan, kendini aldatan.
-
bacım olayın senle alakası yok, elemanın erkek olmasıyla alakası var :) genetik bir olay yani.. adam 5 sevgiliyi bi arada götürüyo olsa, gelen 6. ya gene itiraz etmez.. bu sadece onun değil hemen hemen tüm erkekler için geçerlidir. bu yüzden depremle yaşamayı öğrenmek zorundasın :)
-
yorumsuz..