Erkek Bir Adam.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    128Kbps bunu yazdı

biri özet geçsin.

++;

okumak bu kadar mı zor  . özet olsa benım özetlediğim bir olayı benım görüş açımdan anlayacaksın . okumak güzeldir deneyin

ayrıca film güzele benziyo .

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    128Kbps bunu yazdı

biri özet geçsin.

++;

ilk paragrafın özeti siz olmuşsunuz zaten hocam ikiden başla :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    csr288 bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    128Kbps bunu yazdı

biri özet geçsin.

++;

okumak bu kadar mı zor  . özet olsa benım özetlediğim bir olayı benım görüş açımdan anlayacaksın . okumak güzeldir deneyin

olur mu ya...

şöyle düşün kitap alırsın arka kapağında önceden okuyanların yorumları olur onu beğenirsen okursun gibi.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    csr288 bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    128Kbps bunu yazdı

biri özet geçsin.

++;

olur mu ya...

şöyle düşün kitap alırsın arka kapağında önceden okuyanların yorumları olur onu beğenirsen okursun gibi.

Kitap olsa önsöz ararsın da, denemenin amacı zaten bir konu hakkında kısaca fikirlerini dile getirmektir. Kısaca bahsedilen konuyu sana kısaca anlatamaz kimse. Bir ihtimal anlattığını sanabilir.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 2621 Toplam Mesaj: 15