Erkek Dediğin Böyle Olur
-
moahah abi koprtum ya
yalnız niye hemen kötü düşünüyonuzki? belki o adamın karısı deildir. belki yoldan geçip gidiyorddur öyle. belki hiç tanımıyodur bile
-
ya kesin öledir hojamda.yinede nie yardım etmio gibisnden sölüyolar.da aq orda öle yanlıs izmirdede staj yaptıım yerde stajer kızlar g.t buyuturken benim ebem...lior bişey taşımaktan.bence birazda ortak yapılmalı orda adamın ne biliyim hiç tanımasa bile yükünün yarısı alması yada belli bi yere kadar onun taşıması lazımdı.
-
abi belik kız arkadan gelioo adamı geçio geçerken adam ;aman kardeş aaptın sen deyip odunların hepsini kendi sırtlıyo işte tanışıolar sonra pastanede buluşuolar sonra ewleniolar çoukları taşıooo olamaz mı :D ?
-
aşırı feminist kokuşların propaganda amaçlı çektirdikleri bi photo bu. ..yani zannımca ve kanımca :)
-
ben bu hatunlardan cizrede çok gördüm tek eksigi erkek önden gitmiyor çünki akşama kadar bakkalın önünde yada herhangi bir yerde keyf çatıyor hatta birinin resmini çekmiştim duruyor hala
-
nebilem bunu yazdı:
-----------------------------o herif biraz arızalı sanırım. ağzımı açmiyim şimdi tövbe...
-----------------------------bende bööle düşünüyorum
bunun dışında böyle manzaraları andoluda çok görürüz
buna türk kadının fedakarlığımı yoksa türk erkeğinin i.neliği(sözüm meclisten dışarı) mi
desem karar veremiyorum
Toplam Hit: 2206 Toplam Mesaj: 17