Erkek Dediğin Böyle Olur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek

moahah abi koprtum ya

yalnız niye hemen kötü düşünüyonuzki? belki o adamın karısı deildir. belki yoldan geçip gidiyorddur öyle. belki hiç tanımıyodur bile

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    ya kesin öledir hojamda.yinede nie yardım etmio gibisnden sölüyolar.da aq orda öle yanlıs  izmirdede staj yaptıım yerde stajer kızlar g.t buyuturken benim ebem...lior bişey taşımaktan.bence birazda ortak yapılmalı orda adamın ne biliyim hiç tanımasa bile yükünün yarısı alması yada belli bi yere kadar onun taşıması lazımdı.

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    abi belik kız arkadan gelioo adamı geçio geçerken adam ;aman kardeş aaptın sen deyip odunların hepsini kendi sırtlıyo işte tanışıolar sonra pastanede buluşuolar sonra ewleniolar çoukları taşıooo olamaz mı :D ?

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    aşırı feminist kokuşların propaganda amaçlı çektirdikleri bi photo bu. ..yani zannımca ve kanımca :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    ben bu hatunlardan cizrede çok gördüm tek eksigi erkek önden gitmiyor çünki akşama kadar bakkalın önünde yada herhangi bir yerde keyf çatıyor hatta birinin resmini çekmiştim duruyor hala

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek
    nebilem bunu yazdı:
    -----------------------------

o herif biraz arızalı sanırım. ağzımı açmiyim şimdi tövbe...

-----------------------------

bende bööle düşünüyorum

bunun dışında  böyle manzaraları andoluda çok görürüz

buna türk kadının fedakarlığımı yoksa türk erkeğinin i.neliği(sözüm meclisten dışarı) mi

desem karar veremiyorum 

...
Toplam Hit: 2206 Toplam Mesaj: 17