Erkek Giyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

Pişti olmak beni fazlasıyla rahatsız eder..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:

sir bunu yazdı:
    Gittikçe testesteron seviyesi aşağı geliyor galiba, yahu kadınlar yapardı bunu, pişti olmak çok fena falan n'oluyoruz ? :D daha geçen gün bu konu evde konuşuluyordu smir, başına gelen herkesin tepkisi (baylar için) : "oo hacı ne güzel tişörtün varmış senin" vs bilimum muhabbet hatta işi abartılı kısma sokup aynı kıyafeti giyen biri görünce adını vs öğrenip facebookta ekliyen bile varmış.. pişti olunca noluyor hakkaten ben onu daha çözemedim siz bir yardımcı olun.

piştinin aciklamasini biliyorsundur hacım senin gocundugun taraftan anlatacagim konuyu anlayabildigin kadar anlatabildigim kadar 

Diyelim kızla geziyon ucuz yollu bi kazak yapiştirmişssin üstüne karşi taraftanda aynisini giymiş biri veya cafedesin hiç fark etmez .d onunla ayni ortamda olmak 

seni sıkmıyorsa senlik bi problem yok 

yani bunlar neki 

adamlar ayni parfümü kullanan kişilerle bile yan yana gelmiyor : ))

yok beni hiç sıkmıyor hatta dediğim gibi gidip adamla arkadş bile olabilirim. zaten bunu anlamıyorum, pişti olmak neden bu kadar rahatsız ediyor onu kavrayamıyorum. 

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 1691 Toplam Mesaj: 13