folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Erkek Lazer Tecrübe

Erkek Lazer Tecrübe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    cukurova bunu yazdı

Bende merak etmişimdir. Kemer üstü ok, bir problem yok. Gögüs, sırt, göbek vs ok de.
    Kemer altı nasıl olacak ağalar. Kadına yaptırsan problem, utanmayı geçtim mecbur eline alacak billurları felan.. erkeğe yaptırsan ayrı dert domalacan felan.
    Kadınlar bu konuda erkeklerden çok daha rahat valla. çözemedim bu işi, tecrubesi olan biri detaylı anlatırsa iyi olur.

hocam iki seçenek için de aynı şeyi sölyüorum her bu konuyu açan arkadaşa. ne kıymetli götünüz/billurunuz var arkadaş :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

abi daha sık çıkmasına neden olmuyor mu bu?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    SweeneyTodd bunu yazdı

abi daha sık çıkmasına neden olmuyor mu bu?

Göğüs bölgesi 3 ayda bir

diğerleri ayda bir felan ben zaten normaldede çok kıllı biri olmadığım için çok sorun olmuyor :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

https://tr.aliexpress.com/item/1005005071724898.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.200.5f303d12s7To4o&gatewayAdapt=glo2tur

şu üründe çok kullanışlı her türlü başlık var pilips kadar değildir mutlakada bu paraya bu iş görüyor.

In every job there is a no
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    cukurova bunu yazdı

Bende merak etmişimdir. Kemer üstü ok, bir problem yok. Gögüs, sırt, göbek vs ok de.
    Kemer altı nasıl olacak ağalar. Kadına yaptırsan problem, utanmayı geçtim mecbur eline alacak billurları felan.. erkeğe yaptırsan ayrı dert domalacan felan.
    Kadınlar bu konuda erkeklerden çok daha rahat valla. çözemedim bu işi, tecrubesi olan biri detaylı anlatırsa iyi olur.

hocam iki seçenek için de aynı şeyi sölyüorum her bu konuyu açan arkadaşa. ne kıymetli götünüz/billurunuz var arkadaş :)

ahahahaha, hocam herkesin ki kendine değerli tabii. Şahsen bugüne kadar sadece seviştiğim kız arkadaşlarım gördü, oda işin doğasında var zaten.

Doktor olsa eyvallah, okumuş, yeminini etmiş yüzlerce görmüş geçirmiş zaten. Ama geneli lise mezunu ortalama 20'li yaşlarında tanımadığım lazerci kızın eline vermekte enteresan, ben yapamam. Erkekse zaten hiç dokunmasın aq.

Bide zaten bok gibi muhabbeti oluyorsa, "-ooo abi nerde büyüttün bunu böyle, maşallah felan :)" gibilerinden, direkt knock out edebilirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Lazeri yaptırırken uyku modundan çıkmaması için ne yapıyorsunuz merak ettim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    cukurova bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    cukurova bunu yazdı

ahahahaha, hocam herkesin ki kendine değerli tabii. Şahsen bugüne kadar sadece seviştiğim kız arkadaşlarım gördü, oda işin doğasında var zaten.

Doktor olsa eyvallah, okumuş, yeminini etmiş yüzlerce görmüş geçirmiş zaten. Ama geneli lise mezunu ortalama 20'li yaşlarında tanımadığım lazerci kızın eline vermekte enteresan, ben yapamam. Erkekse zaten hiç dokunmasın aq.

Bide zaten bok gibi muhabbeti oluyorsa, "-ooo abi nerde büyüttün bunu böyle, maşallah felan :)" gibilerinden, direkt knock out edebilirim.

tabi herkesin kendine kıymetli ona sözüm yok da, bu kadar da nazlı olmaya gerek yok :)

yani işlemi yapan kişinin tıp okumuş olması benim için bir şey değiştirmiyor :) İşinde iyi olan tecrübeli birisi olsun yeterki. 
    Bi de şu "ele verme" olayını bi netleştirelim öyle bir şey yok gençler ve genç kalanlar. Kaldı ki bu sektörde çalışan kimsenin de bizim malafata bu kadar hevesli olduğu zannetmiyorum :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Lazeri yaptırırken uyku modundan çıkmaması için ne yapıyorsunuz merak ettim.

O acıda en daşşaklı adam bile olsan kaldıramazsın..

.
Toplam Hit: 4705 Toplam Mesaj: 39
lazer