Erkek Lazer Tecrübe
-
cukurova bunu yazdı
Bende merak etmişimdir. Kemer üstü ok, bir problem yok. Gögüs, sırt, göbek vs ok de.
Kemer altı nasıl olacak ağalar. Kadına yaptırsan problem, utanmayı geçtim mecbur eline alacak billurları felan.. erkeğe yaptırsan ayrı dert domalacan felan.
Kadınlar bu konuda erkeklerden çok daha rahat valla. çözemedim bu işi, tecrubesi olan biri detaylı anlatırsa iyi olur.hocam iki seçenek için de aynı şeyi sölyüorum her bu konuyu açan arkadaşa. ne kıymetli götünüz/billurunuz var arkadaş :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
abi daha sık çıkmasına neden olmuyor mu bu?
-
SweeneyTodd bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
abi daha sık çıkmasına neden olmuyor mu bu?
Göğüs bölgesi 3 ayda bir
diğerleri ayda bir felan ben zaten normaldede çok kıllı biri olmadığım için çok sorun olmuyor :)
-
şu üründe çok kullanışlı her türlü başlık var pilips kadar değildir mutlakada bu paraya bu iş görüyor.
-
MaviGozluDev bunu yazdıcukurova bunu yazdı
Bende merak etmişimdir. Kemer üstü ok, bir problem yok. Gögüs, sırt, göbek vs ok de.
Kemer altı nasıl olacak ağalar. Kadına yaptırsan problem, utanmayı geçtim mecbur eline alacak billurları felan.. erkeğe yaptırsan ayrı dert domalacan felan.
Kadınlar bu konuda erkeklerden çok daha rahat valla. çözemedim bu işi, tecrubesi olan biri detaylı anlatırsa iyi olur.hocam iki seçenek için de aynı şeyi sölyüorum her bu konuyu açan arkadaşa. ne kıymetli götünüz/billurunuz var arkadaş :)
ahahahaha, hocam herkesin ki kendine değerli tabii. Şahsen bugüne kadar sadece seviştiğim kız arkadaşlarım gördü, oda işin doğasında var zaten.
Doktor olsa eyvallah, okumuş, yeminini etmiş yüzlerce görmüş geçirmiş zaten. Ama geneli lise mezunu ortalama 20'li yaşlarında tanımadığım lazerci kızın eline vermekte enteresan, ben yapamam. Erkekse zaten hiç dokunmasın aq.
Bide zaten bok gibi muhabbeti oluyorsa, "-ooo abi nerde büyüttün bunu böyle, maşallah felan :)" gibilerinden, direkt knock out edebilirim.
-
Lazeri yaptırırken uyku modundan çıkmaması için ne yapıyorsunuz merak ettim.
-
cukurova bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıcukurova bunu yazdı
ahahahaha, hocam herkesin ki kendine değerli tabii. Şahsen bugüne kadar sadece seviştiğim kız arkadaşlarım gördü, oda işin doğasında var zaten.
Doktor olsa eyvallah, okumuş, yeminini etmiş yüzlerce görmüş geçirmiş zaten. Ama geneli lise mezunu ortalama 20'li yaşlarında tanımadığım lazerci kızın eline vermekte enteresan, ben yapamam. Erkekse zaten hiç dokunmasın aq.
Bide zaten bok gibi muhabbeti oluyorsa, "-ooo abi nerde büyüttün bunu böyle, maşallah felan :)" gibilerinden, direkt knock out edebilirim.
tabi herkesin kendine kıymetli ona sözüm yok da, bu kadar da nazlı olmaya gerek yok :)
yani işlemi yapan kişinin tıp okumuş olması benim için bir şey değiştirmiyor :) İşinde iyi olan tecrübeli birisi olsun yeterki.
Bi de şu "ele verme" olayını bi netleştirelim öyle bir şey yok gençler ve genç kalanlar. Kaldı ki bu sektörde çalışan kimsenin de bizim malafata bu kadar hevesli olduğu zannetmiyorum :) -
RETRET bunu yazdı
Lazeri yaptırırken uyku modundan çıkmaması için ne yapıyorsunuz merak ettim.
O acıda en daşşaklı adam bile olsan kaldıramazsın..