Erkekler Kızlarda Ne Gbi Özellikler Arar??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    bakınız: baslıktan dolayı önyargı olmasın dinleyin bi                                              http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=65256

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Erkek

sen ne tür erkek istersin;

ağır abi:  taktınmı koluna yakışacak çaktınmı duvara yapışacak.

aşk erkeği:  bana sevgi versin yeter...

kurnaz erkek: aldattığımı anlamasın yeter..

yurdum erkeği: anneme babama baksın yeter....

** aklıma erkek modeli geldikçe yazarım :D 

İNADINA TeXaS..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

en önemlileri söyliyeyim(benim için):dürüst , aşık , sosyalist ,  içten samimi , asi hırçın  bunlar oldugu sürece dış güzellik benim için sorun degil 

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    yolda yürürken öyle sağa sola bakmayan, giyimine dikkat eden ( açık saçık vücuda yapışan kıyafetler falan giymeyen ), fazla makyaj yapmayan, ortamda yanındakine göre hareket eden, yani adam bi olayı sevmiyorsa ona göre davrancak. ( örnek: milletin içinde kız arkadaşının dondurma yemesi  :) v.s. ), adamın gördüğü bir olayda tereddüt etmicek ( örnek: bu kızla takılma o kaşarın teki senide öyle sanarlar v.s. ), ağır başlı olcak, oturmasını kalkmasını bilcek, gülerken falan abartmıcak( sırf ilgi çekmek için anıran kızlar tanıyorum :-D ) ne bilim işte aklıma gelenler bunlar. tabi olmazsa olmazlar var dürüst, harbi, saf, temiz,namuslu v.s. ama bunları insanları tanıyınca anlayabiliyosun hiç kimsenin dış görünümünde bunlar anlaşılamıyor. yani aranan özellikler kategorisinde ancak tanışdıkdan sonra anlaşılabiliyolar :p

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek
    Bir erkek onu anlıyacak sevip sayacak (yeri geldiğinde ayağını yıkayacamk :D:D:D bu devirde babayı...) alışverişkolik olmayan sevdiği yemekleri yapmasını bilen yatakta becerikli güvenilir ve dürüst olmalıdır herhalde ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

önemli olan iç güzelliği desekte.. yalan.. kızlar ne zamanki tipe bakmadan erkek ararsa o zaman kazanacaklar :|
    hala akıllanmadılar.. çevremde çok var tipe bakıp gidenler tuğba ekincinin condom şarkısını ezbere bilyolar. :S :| :/

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

bu dahil butun genellemeler yanlıstır.

insanları sınıflandıramayız

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu saatten sonra, nefes alsın yeter
    -----------------------------
    kalbi tık desin yeter. ben senin ilacını biliyom sen beni gör :)

konu + hort

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
Toplam Hit: 5906 Toplam Mesaj: 29