Erkekler NEDENN?
-
Madem eşitlikten falan bahsediyoruz, ozaman ben ne yaptıysam O"nun da yapma hakkı vardır! Kadın 10 kişiyle yatınca ruhunu kaybediyorsa bana kaç tane ruhunu kaybetmemiş erkek gösterebilirsiniz? Bu ruh sadece kadınlarda olan bir şeymidir? Diyelim kafede oturuyorsunuz, yandaki masaya kulak kabarttınız ve masadaki kadınların "Kız, nasıl iş yapıyo şu yakışıklı, geçen ay..." gibi bir muhabbet ettiklerine tanık olma ihtimalinizi söylermisiniz. Bu gibi muhabbetlerin erkekler arasında övünme ya da kadından "mal" gibi bahseder biçimde olması erkeklerin terbiyesizliğinden başka ne olabilir? Sen sayısını bile hatırlamadığın kadar cinsel ilişkiye girdikten sonra "RUH" unu kaybetmemiş birisini ararken senin "RUH" un nerde diye düşündün mü?(erkeklere sordum tabiiki) Erkek hiç bir cinsel ilişki yaşamamıştır, ozaman bekaret aramasına birşey demem ama sen en az bir kez bile ilişkie girdiysen bekaret aramanın yanından bile geçme!!! Yok yolda giderken arkadan laf atarlarmış da, yok kafede yan masadan seler gelirmiş!!!
FORUMDA KAÇ TANE ERKEK İLİŞKİYE GİRDİĞİ YA DA İLİŞLİYE GİRMESE BİLE KIZLARLA YAŞADIKLARINI "Ben en yakın arkadaşıma bile anlatmadım" YADA "Böyle şeylerden, ilişkiye girdiğim kişi başkasıyla çıkmaya başlasa yada birisiyle evlense, bahsetmem!" DİYEBİLİR??? BU YAN MASADAKİ ERKEK HİÇ SİZ OLMADINIZ MI? -
hayır asla ben yaptıklarımla övünmem işim olmaz benim
-
istediği kadar diktirsin biçtirsin ben anlarım malımı
ööle her deliğe girmeyiz gireceğimizi seçeriz biz bööleyiz napak bikere verdimi daha durduramazsın ööle kaşarlanmış kadınları o yüzden dikkat etmekte fayda var ben bu topici açan hatuna bi soru sorcam sen bakiremisin yoksa değilmisin bize soruyu sordunda bizde sana soralım güzelim eğer değilsen tebrik ederim ... -
çünki erkekler karılarında ortaklık istemezler ve cinsel ihtiyaçlarını evlenene kadar kendini medeni sanan beleş fahişelerle karşılarlar ama evliliğe gelince bu böyle olmaz çünki kanında bi karışma yoksa erkek evinde kerhane AÇMAZ
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim ark.lar sdc fikirlerinizi merak ettim herkesin kendi görüşleri hepsi değerli...
Tartışma boyutuna getirmeye gerek olmadığını düşünüyorum bana bakire olup olmadığımı soran ark. tanıdığım biri olsan sana cvp verirdim ama burada ulu orta yerde çok kaba oluyor.! -
neden böyle saplantılara kapılırsınız anlamam....
inanıyorum ki kadınlarda erkekler kadar sex'e ihtiyaç duyarlar.mesela kadın bi çok kişiyle yatar ama adı .......'ya çıkar.
erkek yaptıgında aynı meseleyi helal olsun aslan parçası olur.
namus bence kafada biter.şimdi düşünün:
1-)Her başkasıyla yatan bi kız ama halen bakire,
2-)Diger taraftan sadece bir kişiye inanıp sevdi diye kandırılan ve bekaretini vermiş ama pişman olan birisi.
şimdi soruyorum sizlere bu vermiş oldugum örneklerden hangisi daha namuslu.siz olsanız hanigisini secersiniz.biraz düşünün.!!!
-
iyi guzelde 2 ay once nerdeydin photon kardes gec kalmıssın biraz
-
ya boşwersenize erkeklerin genel özelliği diil midir bu onlar herşeyi ister....!!!!
-
Cünkü:
Erkekler bir kadinin ilk aski olamk ister.
Kadinlar ise erkeklerin son aski olmak ister.
-
Çünkü er kişinin kendine güveni yoktur.. kız arkadaşını önceki adamlar gibi doyuramayacağından korkar.. mesela bakın rocco'ya.. adam türk olsaydı bile evleneceği kişinin önceden ilişkiye girmiş olmasını önemser miydi sizce? Bence siz de önemsemeyin.. Unutmayın ki( ya da inanmaya çalışın ki ) önemli olan işlevidir! sevdiceğinizin önceden ilişkiye girmiş olması gerçeği komplekslerinizi tetikleyerek ondan soğutmasın sizi ve onun aslında kazanmak istediği "anne" sıfatını elinden almaya çalışmasın! Her ne olursa ya da olmuşsa olsun o sizin sevgiliniz, aşık olduğunuz kadın.. Aşk, onu her haliyle sevmektir.. O yüzden arızalarınızı bir kenara bırakın ve onu kucaklayın!!..
Toplam Hit: 13560 Toplam Mesaj: 45