Erkeklerrrrr Soru Size
-
ne güsel..keşke tüm erkekler böle güsel düşünebilse..nerdeeeee
-
Muhabbete bak

-
böyle kızlar arada bi forumda belirip böyle sorular soruyorlar, ne bilim bunun gibi i$te...
salakca bir msj. ama bence o meseleler benim icin onemli... -
Foruma mesaj atmadan önce buna benzer bir soruyu kendine sorsan belki cevabı bulurdun.
bence Cogu kişi aynı seyi ister duygularını ve sıvılarını paylaşmak Pühehee
Utanma sıkınma yok sahsen ben bunları isterim...
-
-
-
ehe Menfaatmi :) zaten ep öyleydi Dostum sen nerdeydin ?
herkez menfeaatti icin beraber Artık her konuda arkadaslarin asklarin herhangi biri icin bile boyle Bu neyse -
merveli bunu yazdı:
-----------------------------
ne güsel..keşke tüm erkekler böle güsel düşünebilse..nerdeeeee
-----------------------------
keşke bütün kızlar da böyle güzel düşünebilse...
yaşayan bilir...
-
söylicem ama hiç söylemiyim
-
Bence sevgiyi açıklamaya çalışmamak lazım. Sevgide (en azından ilk zamanlar) kendine görelik veya aranılan özellik diye birşey yoktur. Zaten insan karşısında açıklanamayan çözemediği kişiye aşık olur. Bu kişiyi çözdüğü zaman onun kendine göre olduğunu hissederse (eğer kendini yeteri kadar tanıyıp ne istediğini bilen bir kişiyse hissetmek kelimesini "farketmekle" değiştirebiliriz) bu insanı sever ve mutlu olur. Aksi halde aşk bir ızdırap olur çıkar ve güzel duygulardan çok acıya dönüşür..
-
merveli bu yorumunu bana mı yaptın eger oyleyse cok tesekkurler bende gercekten bole dusunuyorum ve bu sıralar yenı dogan bı askın ısıklarında gelecegıme bakıyorum keske her kızın ve her erkegın bırer sevgılısı olsa ne guzel

Toplam Hit: 19641 Toplam Mesaj: 82