Erkekliğin Kıymetini Bilin,Bilmezseniz (+16)
-
s*kini mi kesiyorlar adamın. Yok ulan izlemem ben bunu piskolojim bozulur aq.
-
erik yıyıordum manyak süper oldu o :D a.k iğrenc ya :D bu arada bülent ersoy verse yaparmsınız ?
-
Afyon bunu yazdı:
-----------------------------
erik yıyıordum manyak süper oldu o :D a.k iğrenc ya :D bu arada bülent ersoy verse yaparmsınız ?
-----------------------------kim istemezki öyle bi fıstıgı
-
Erkek olmak gibisi varmı be :D Bir sünnet birde askerlik derdi var.Sünneti atlattık çok şükür askerliğide 6 ay yaparsak tamamdır :)) Erkekliğin kıymetini bilin! top üyelere duyrulur :)
-
hocalar bunu yaptıran ile ilgili bi çok şey söleyebiliriz.
ama dünyada kadınlar gibi güzel yaratıklar varken ne diye böleleriyle beraber olurlar
ne zevksiz adamlar a.q
-
vay amk bu ne iğrençlik be abicim ya lan insan kıyamaz o kadar uğraşmıssın büyütmüşsün bi anda ıyyyhh içim kalktı la :D
-
Hala kusmayan arkadaşları kusturalım ..Midesi kaldırmayan izlemesin...Millet kadın olacam diye ne hallere giriyor allah akıl fikir versin ne diimm.
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------Afyon bunu yazdı:
-----------------------------kim istemezki öyle bi fıstıgı
Valira sen , ya kendinde değilsin ya da bülent ersoyu bu haliyle leyleklerin getirip bacaya koyduklarını sanıyon (:ya da hiç testi kırmadın :) hnnnhnhnh
edit: istesende sen testi kıramazsın çünkü seninkinin çapı o i$e yetmez.bir dişi olduğuınu sonradan gördüm:)
iyisimi sen erkeklerin zevkine saygı duy gerisini salla :)
-
oha yuha nede masum duruyo kesildikten sonra :|
-
ıyy iğrenç ötesi manyaq yaw bunlar kafayı yemişler