Erken Seçim
-
Hocalar bi sorum olacak
Simdi koalisyon kurulmadı diyelim erken seçim yapılacak o zaman genel seçim gibi tekrarlanacakmi tum milletvekilleri yoksa sadece basbakan mi secilecek ?
-
Her şey sil baştan.
-
yeni vekiller seçilecek. mesela son seçimde akp'den 3 dönem ardarda vekil olup son seçimde aday olamayanlar tekrar aday olabilecek.
-
buralar değerlenir
-
Tekrar genel seçim demek. ülkede sıkıntı var. biz sandığa gidiyoruz demek. dışarıya ülkelere nasıl yanısır bilemem. merak ediyorum 5 yıldır kafamın içinde hırsız arsız dolandırıcı sahtekar şeklinde okadar çok propaganda yapıldıki. bıktım diyebilirim.
Şimdi kafam çok rahatladı. maaşım artmış. hafta sonuda araba almaya gidiyorum. agustosta tatil yapacagım için bugün otel araştırdım. şuan demokrasim tavan yapmış durumda kendimi bukadar mutlu huzurlu hissetmemiştim. hükümeti deviren partilere acayip güveniyorum gözü kapalı. herkes benim gibi değilmi...
-
45 gün içinde hükûmet kurulmazsa, azınlık hükûmetine gidilir. 45 günün sonunda erken seçim olmaz, hayal kurmayalım.
MV. tamamı seçilir.
-
Buraya sadece tahminimi yazıyorum.
Ak Parti Hdp nin dışardan destekli olarak hükümet kuracak. kanun değişikliği yaparak barajı aşağı çekecek ve hükümet kurmak için gerekli milletvekili sayısını düşürecek kanunla. sonra tekrar erken seçime girecek.
sadece benim düşüncem
-
milletvekilleri hazır seçilmişken tekrar o seçim riskine girmek istemezler 2 sene sonra emeklilik hakkını alıyolar bildiğim kadarıyla olağan üstü bişey olmazsa 2 sene sonra olur seçim
-
kimse birbiriyle anlaşamazsa erken seçim olur. mv seçildiyse ,tekrar seçilir. fetret devrine girecek halimiz yok.
-
Davut trt de acikca koalisyon kuracagiz dedi, erken secim filan olmayacak.
-
erken seçim fln olmayacak
millet vekillerinin çoğu 500-600k para harcadı boru mu
en az 2 sene böyle gider adamlar millet vekilliği haklarını almaları lazım