Ermeni Açılımı Ve İsviçre Protokolü...
-
abimizi uyandıralım uykudan. kıbrısta rum tarafı abye girerken türk tarafı girmemiştir. abde bişey yok ya neyse çifte standart var.Rum tarafı Avrupa mahkemelerine Türk tarafını şikayet edip Toprak talep etme davaları açıyor. Kıbrısta Türk bayrağının kaldırılmasını istiyorlar.Bilakis Türk ordusuna İşgalci diyorlar.
abicim seni uyandırmak istiyorum. lakin uyanmak istemiyorsun. lütfen doğruları gör.
yani en azından şu gerçeği anla.
amerika ırağa saldırdığında türkiyeden tezkere çıkmasını istedi değilmi.üstelik bu tezkere çı-ka-cak diyen rteydi.rte kendisi basbas bağırıp bop eşbaşkanıyım demedimi tvlerde abicim. amerikanın planının yürütülmesiyle görevli eşbaşkanıyım diyen kendisi. daha ne demesini istiyorsunuz
ama meclis reddetti. amerika naptı. askerlerimizin başına çuval geçirdi.TSK küçük düşürüldü. hükümet bunu biliyordu. sustu.
uayndırma servisiyle bu yapılanların kirli uzlaşma olduğunu anlamanı istiyorum.
http://www.facebooktr.org/kirli-uzlasmaataturk-olmedi.html
Allahını seversen izle şu videoyu. gör gerçekleri abicim.
Peygamberimize hakaret eden papayı uçağında karşılayan kimdi abicim. müslüman dediğimiz rte ydi değilmi.
neyse yazmıyorum daha. bir üstad demiştiki. dinle beyni yıkanan insanları vazgeçirmek zordur demişti. haklıymış.
-
student bunu yazdı:
-----------------------------iŞNİZ GÜCÜNÜZhÜKÜMETE SALLAMAK ,
BAKIN kIBRIS KONUUSNDA hÜKÜMET yUNANİSTANIN ELİNDEKİ KOZU ELLEİRNDEN ALDI , ESKİDEN kIBRIS SORUNU DİYE ÖNÜMÜZE ENGEL ÇIKARTIYOLARDI , kIBRISTAKİ REFERANDUM SONUCUNDA rUMLARIN HAYIR DEMESİNDEN SONRA ,yUNANİSTANIN ELİNDEKİ KOZ ALINDI ,
eRMENİ MESELESİNDE DE , eRMENİLER HER PLATFORUMDA SOYKIRIMI ÖNE SÜRÜYORLARDI , DİĞER DEVLETLERDE BUNU BİZİM ALEYHİMİZE KULLANIYORLARDI .
Şimdi Türkiye tek tek bu oyunları bozuyor, bu yüzden Ermeni diasporası bas bas bağırıyor ,
Soykırım meselesinde Türkiynin bi korkusu yok , bu yüzden ortak komisyon araştırsın diyor , Ermeniler bunu istemiyor , yıllardır suistimal ettikleri konu ellerinden alınacak.
Azerbeycan konusunda bşbakan defalarca açıklama yaptı ,Ermeniler işgalettikleri yerlerden çıkmadıkça sınrıı açmayız dedi.Bu konuda Ermenilerle Azeriler görüşüyorlar.
-----------------------------güzel kardeşim Allah için söyle yahu sen hangi memlekette yaşıyorsun
Başbakan açıklama yapmış hangi açıklaması şimdiye kadar gerçeği yansıttı yakında Allah bir dese inanasım gelmiyecek ( sümme haşa ) sen hala nerdesin ?
ermeniler dağlık karabağ dan çıktımı da ermenilerle anlaşmaya gidiliyor?
ermeniler soykırım iddialarından vazgeçtilerde bizim mi haberimiz yok
açlıkdan nefesi kokan ermenilerin ne ekonomik gücü varda bizimle ticari anlaşmalar ve uygulamalar yapacaklar?
Kıbrıs konusua hiç girmiyorum çünki halen K.K.T.C yi bizim dışımızda tanıyan hangi ülke var? önce Yunanlılar bir tanısın bakalım ondan sonra inanalım atılan yalanlara
uyu güzel halkım uyu ne tatlı uykuymuş yahu uyanmak bilmiyorsun hala...
-
BAKIN kIBRIS KONUUSNDA hÜKÜMET yUNANİSTANIN ELİNDEKİ KOZU ELLEİRNDEN ALDI , ESKİDEN kIBRIS SORUNU DİYE ÖNÜMÜZE ENGEL ÇIKARTIYOLARDI , kIBRISTAKİ REFERANDUM SONUCUNDA rUMLARIN HAYIR DEMESİNDEN SONRA ,yUNANİSTANIN ELİNDEKİ KOZ ALINDI ,
------------------------------------------
AB İLERLEME RAPORU
...
KIBRIS SORUNU: Türkiye Kıbrıs’ta sorunun çözümü adına iki taraf arasındaki görüşmelere desteğini esirgemedi. Ancak Kıbrıs Cumhuriyeti ile ilişkilerin normalleşmesi açısından adımlar atılmadı. Türkiye Ek Protokolü tamamen uygulamaya koymadı. Türkiye’nin Ek Protokolü ülkeler arasında ayrım yapmadan kabul etmesi gerekiyor Kıbrıs Cumhuriyeti ile ilişkileri normalleştirmesi gerekiyor. Kıbrıs sorunuyla ilgili olarak Kıbrıstaki iki topluluğun liderleri karar aşamasına gelmiş durumda.
...
Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/12688838.asp?gid=229
-
AB nin güzel dediği herşey bu ülkeye ihanettir.
anlamadığım husus ise nasıl olurda kendini aşırı dinci sanan müslüman olarak görenler avrupa yalakası oldular...
ulan bu avrupa birliği denilen cenabet birliği Atatürkü sevmeyin diyor.
Atatürk bi yerlerine batıyor heralde. Ne Atatürkten nede eserlerinden geçen haindir.
Türkiye hiç bu kadar teslimiyetçi ezik bir ülke olmamıştı. sağolun la aferin. destekleyin ab yi köle olun ab ye
-
10bin dürüst namuslu insanla meclisi basıp TR nin yönetimini almak isitiyorum şu anda 20 kişi buldum meclisi tabancalarla basıp devrimi yapcaz katılmak isteyenler pm atsın
-
Meclis evet iş meclis teki salakların kafasına vurmaktan geçiyor.seçtiğimiz geri zekalılar gerçek gücün halka ait olduğunu unutmuşlar bunu hatırlatmak gerekli.Ama silah olabilir mi nasıl bir yöntem olabilir bu tartışılmalı.İnsanları kitle halinde sokaklara dökerseniz bir mesaj gönderilir.ama kitleler uykuda ve bezdirilmiş.bu konu üzerinde uyumlu ve zincir bir çalışma lazım.